Balıkesir Gazetecilerin Polise Asılsız İhbarından Pastalı Kutlama Çıktı Hd - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Gazetecilerin Polise Asılsız İhbarından Pastalı Kutlama Çıktı Hd

Gazetecilerin polise asılsız ihbarından pastalı kutlama çıktıBalıkesir'de görev yapan gazeteciler, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla polisler için sürpriz kutlama düzenledi.

09.04.2018 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazetecilerin polise asılsız ihbarından pastalı kutlama çıktı

Balıkesir'de görev yapan gazeteciler, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla polisler için sürpriz kutlama düzenledi. Caddeye boş koli bırakıp, bomba ihbarında bulunan gazeteciler, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte ulaştıkları olay yerinde, çevre önlemi almak üzere gelen polisler için pasta kesti.

Balıkesir'de çalışan gazeteciler, Polis Haftası dolayısıyla polis ekiplerine sürpriz kutlama hazırladı. Caddeye boş koli bıraktıktan sonra emniyeti arayıp, şüpheli paket ihbarı yapan gazeteciler, Altıeylül Mahallesi Keçeci Sokak'taki otopark önüne ekip istedi. Şüpheli paketin olduğu caddeye gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Zeybek'in de geldiği olay yerinde polislerin toplanmasının ardından gazeteciler, önceden hazırlattıkları pastayı çıkararak, sürpriz yaptı. Pastayı gören polisler, büyük şaşkınlık yaşarken, sürpriz dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyledi.

'BİZİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU'

Gazetecilere teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Zeybek, onlarla her zaman sahada birlikte olduklarını söyledi. Polisler için anlamlı olan haftanın unutulmamasından mutluluk duyduğunu belirten Zeybek, "Aslında sizlerin de günü kutlu olsun; çünkü hepimizin günü. Sizler polis muhabirisiniz. Sahada her zaman birlikteyiz. Böyle bir günde böyle sürpriz de çok güzel oldu. Hep birlikte olmak bizi mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum" dedi. Olay yerine ilk gelen Yunus ekiplerinden polis memuru İskender Aydın ise sürpriz için teşekkür ederek, "Olaya hızlı şekilde intikal sağladık. Elimizdeki işi bırakarak, gereken tedbiri aldık. Konunun gereği yapıldı. Polisler, her zaman halkımızın emrinde, hizmetinde. Bu da bizim için sürpriz oldu. Günümüzü unutmadığınız için teşekkür ederiz hepinize, çok sağ olun" diye konuştu. Gazeteciler ve polisler, pastayı birlikte keserek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Devrim DERİN/BALIKESİR, (DHA)

(Tür: Yurt)

Balıkesir Gazetecilerin Polise Asılsız İhbarından Pastalı Kutlama Çıktı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Gazetecilerin Polise Asılsız İhbarından Pastalı Kutlama Çıktı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement