Balıkesir Öğretmenleri Platformu'ndan Açıklama - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Öğretmenleri Platformu'ndan Açıklama

Balıkesir Öğretmenleri Platformu, Balıkesir'de son 3 yılda 6 Milli Eğitim Müdürü değişmesi konusunda açıklamada bulundu.

14.12.2012 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Öğretmenleri Platformu, Balıkesir'de son 3 yılda 6 Milli Eğitim Müdürü değişmesi konusunda açıklamada bulundu.

Balıkesir Öğretmenler Platformu, yaptığı açıklamada Balıkesir'de son 3 yılda 6 Milli Eğitim Müdürü değişmesini Balıkesir hak ediyor mu? sorusunu gündeme taşıdı. Yapılan açıklamada; "Özellikle son üç yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzdeki belirsizlik ve sürekli değişim aklımıza birçok soruyu beraberinde getirmektedir. Balıkesir ilimize son üç yılda altı kez İl Milli Eğitim Müdürü atanmıştır. Balıkesir eğitim camiası bu kadar belirsizliği ve bu kadar önemsizliği hak etmemektedir. Başta siyasetçilerimiz olmak üzere yetkililerimiz; Milli Eğitim Müdürlüğü makamının yap-boz tahtasına dönmesine müsaade etmemeliydiler. Eski Valimiz sayın Yılmaz Arslan zamanında o zamanki Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahim Köksal görevinden alınmıştır. Yerine ise İlhan Arslan getirilmiştir. İlhan Arslan dan sonra Zeki Çubuk göreve getirilmiş. Bu arada İbrahim Binay her daim görev değişimlerinden sonra vekaleten müdürlük almıştır. Daha sonra ilimize Bursa Orhangazi ilçesinden İbrahim Aydın atanmıştır. Geçen hafta gazetelerde yer aldığına göre İbrahim Aydın'ın yerine de Bakanlık tarafından Balıkesir İl Milli eğitim Müdürlüğüne Isparta Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner atanmıştır. Sormak istiyoruz. Üç yılda altı Milli Eğitim Müdürü değişikliğini Balıkesir hak ediyor mudur? Bu değişiklikleri hangi siyasi güç veya siyasetçi istemektedir? Bu kadar değişikliğin sebebi İl Milli Eğitim Müdürlerinin siyasetçiler karşısında dik durması mı? ve de en önemlisi bu değişiklerin Milli Eğitim camiasına açacağı tahribatı kim önleyebilecek?" denildi.

(BD-

14.12.2012 19: 18: 24

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Öğretmenleri Platformu'ndan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement