Plajlarda hırsızlık yapan çete çökertildi - Son Dakika
Güncel

Plajlarda hırsızlık yapan çete çökertildi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde,turizmin en hareketli olduğu yaz dönemlerinde kendilerini aile gibi gösteren 5 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi.

14.08.2020 22:51  Güncelleme: 07:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, vatandaşların tatil yaptığı yaz sezonunda plajlarda kendilerine aile görünümü vererek denize giren vatandaşların özel eşyalarını çalan hırsızlık çetesi çökertildi.

ŞÜPHELİLERİN HIRSIZLIK SUÇUNDAN ÇOK SAYIDA KAYDI VAR

Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, denize giren tatilcilerin çantalarından cep telefonu, ziynet eşyası ve paraları çalan 5 kişilik hırsızlık çetesine yönelik çalışma başlattı. Olayın takibini yaparak hareket geçen ekipler, İzmir'in Dikili ilçesi, Aydın'ın Kuşadası ilçesi ve Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Akçay, Altınoluk ve Ören mahallelerinde plajlarda hırsızlık olayına karışan Dilara E. (26), Güşah Ö. (27) Bahriye G. (20), Ceyhun Ö. (23) ve Onur E.'den (27) oluşan çete üyelerini Ayvalık'ta yakaladı. İzmir plakalı bir otomobilde yakalanan 5 şüphelinin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi.Kadın şüphelilerin

KADIN ŞÜPHELİLERDEN İNANILMAZ TAKTİK

Kadın şüphelilerin gerçekleştirdiklerihırsızlık olayları sırasında yaptıkları taktik ise dikkat çekti. Kadın şüpheliler yüzlerinin bazı bölümlerine 'et beni' şeklinde figürler yapıştırdıkları ve sonrasında da yakalanmamak için bunları çıkardıkları tespit edildi.

ŞÜPHELİLERİN TAMAMI TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen Dilara E., Güşah Ö., Bahriye G., Ceyhun Ö. ve Onur E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Plajlarda hırsızlık yapan çete çökertildi
Plajlarda hırsızlık yapan çete çökertildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Plajlarda hırsızlık yapan çete çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement