Balıkesir Tanıtım Günleri'ne Halk Yoğun İlgi Gösteriyor - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Tanıtım Günleri'ne Halk Yoğun İlgi Gösteriyor

Balıkesir Tanıtım Günleri\'ne Halk Yoğun İlgi Gösteriyor

Balıkesir Valiliği öncülüğünde düzenlenen ve devam eden Balıkesir Tanıtım Günleri'ne Ankara'da görev yapan bürokratların, siyasetçilerin ve Ankaralı vatandaşların ilgisi devam ediyor.

12.10.2013 14:32  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günleri, bürokratlar, siyasetçiler ve Ankaralı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Vatandaşların ziyaretlerinin yanı sıra Danıştay Başsavcısı Mevlüt ÇETİNKAYA, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ ulusal basının Ankara temsilcileri (Mustafa ÜNAL-Zaman, Adem Yavuz ARSLAN-Bugün, Metehan DEMİR-Hürriyet, Erdal ŞEN- Habertürk, Fatih ATİK-ATV, Murat ÇELİK-Vatan, Eyüp BOĞAZKESEN-Zaman, İbrahim VARLIK-CİHAN, Faruk MERCAN- Kanaltürk, Nuri ELİBOL-TGRT, Mustafa KARTOĞLU-STAR, Alican TÜRKOĞLU-SHOW TV) ile Bakanlıklarda görev yapan ve geçtiğimiz yıllarda ilimizde görev yapan çok sayıda bürokrat stantları gezerek ilimiz ile ilgili bilgi aldılar.

BİGADİÇLİ 10 KOLİKLER'DEN TANITIMA TEŞEKKÜR

Tanıtım günlerinin 2. gününde çok sayıda ziyareti Vali TURHAN'a tanıtım günlerinin gerçekleşmesinde yapmış olduğu katkılar nedeni ile özel olarak teşekkür ederken Bigadiçli 10 Kolikler grubu adına da Tribün Lideri Hasan Ovalı ValimTURHAN'a Balıkesirspor atkısı hediye etti. Ovalı konuşmasında; "Tanıtım günlerini organize ettiği için 10 Numara İl'in 10 Numara Valisine teşekkürlerimizi iletiyor, tanıtım faaliyetlerini desteklediğimizi bildiriyoruz" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'inde gerçekleşen Balıkesir Tanıtım Günlerinin 2. Gününde sergilenen Halkoyunları gösterilerinin yanı sıra Dursunbey Şairler Atölyesinin hazırlamış olduğu 10 Şair'den 10 Şiir dinletisi gerçekleştirilmiştir. Son olarak sergi salonunda Cumhurbaşkanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçısı Dilek TÜRKAN tarafından konser verilmiştir.

Balıkesir tanıtım günlerinin 3. gününde ise Barana Gösterileri, Halkoyunları Gösterileri, İlçelerimizden esintiler, Pamukçu Gülgülü Şenliği ve son olarak ise Balıkesir Türk Müziği Korosu tarafından Ankara Resim Heykel Müzesinde saat: 20:00'de başlayacak konser ile 3. Gün etkinlikleri son bulaca

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir Tanıtım Günleri'ne Halk Yoğun İlgi Gösteriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement