Balıkesir Ticaret Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Ticaret Odası Seçimlerine Doğru

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) başkan adayı Mustafa Kerem Kırımlı, Bigadiç'te oda üyeleriyle buluştu.

29.03.2018 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) başkan adayı Mustafa Kerem Kırımlı, Bigadiç'te oda üyeleriyle buluştu.

2 Nisan'da yapılacak seçimlerde BTO başkan adaylığını açıklayan BTO Meclis Başkanı Mustafa Kerem Kırımlı, seçilmesi halinde yapacağı projelerini Bigadiçli üyelerle paylaştı.

Üyeleri, Yeşil Hareket ile ortak aklı oluşturup Balıkesir'in ticaretini yarınlara taşımaya davet eden Kırımlı, "Üç dönemdir her kademesinde görev aldığım BTO'da edindiğim tecrübeleri sizlerin hizmetine sunmak bizim için büyük bir gurur ve mutluluktur. BTO başkan adayı olarak bütünleştirici, şeffaf, güvenilir, danışan ve birlikte yöneten yönetim anlayışımızla karşınızda olacağıma, sivil toplumun değerli temsilcileri, meclis üyelerimiz, komite temsilcilerimiz ve ticaretle uğraşan tüm üyelerimizin huzurunda söz veriyorum." diye konuştu.

Toplantıya Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, MHP Bigadiç İlçe Başkanı Emine Aygül, Bigadiç Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Hüseyin Balkaya, Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Özkan, Bigadiç Süt Üreticileri ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur ile tarımsal kalkınma kooperatifleri başkanları, Bigadiçli ihracatçılar, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantının ardından Kırımlı, Avcu ve beraberindekiler Bigadiç Belediyesi tarafından "Süt İç Sağlıklı Kal" sloganıyla 15 Temmuz Demokrasi Parkında düzenlenen etkinlikte vatandaşlara süt ikram etti.

Kırımlı, etkinliğin ardından esnafı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Ticaret Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement