Balıkesir ve Sındırgı'da yağış sürücülere zor anlar yaşattı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir ve Sındırgı'da yağış sürücülere zor anlar yaşattı

Balıkesir ve Sındırgı'da yağış sürücülere zor anlar yaşattı Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün Balıkesir ve ilçeleri için öğleden sonrası için verdiği kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış Balıkesir ve Sındırgı ilçesinde hayatı felç etti.

22.06.2020 19:29  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir ve Sındırgı'da yağış sürücülere zor anlar yaşattı

BALIKESİR - Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün Balıkesir ve ilçeleri için öğleden sonrası için verdiği kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış Balıkesir ve Sındırgı ilçesinde hayatı felç etti.

Akşam saatlerinde aniden gök gürültüsü ve ani yağışla başlayan sağanak yağış Balıkesir merkez ve Sındırgı'da hayatı felç etti. Aniden bastıran yağış ile yolda olan sürücüler yolu görmekte zorlandılar. Kuvvetli rüzgar yol kenarında bulunan ağaçları ve evlerin üzerinde bulunan tenteleri yola uçurduğu görüldü. Yola uçan tenteyi sürücüler kazaya sebep vermemesi için alarak, yol kenarına bıraktılar. Sındırgı'nın Gölcük, Çakıllı, Eşmedere, Yagcıbedir, Umurlar, Dereboyu kırsal mahallelerinde ekili bulunan sera ve bahçe ile tarlalarda büyük hasara yol açtı. Şiddetli yağış bir ara sulu kar şeklinde yağdığı gözlendi.

Balıkesir ve Sındırgı\'da yağış sürücülere zor anlar yaşattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir ve Sındırgı'da yağış sürücülere zor anlar yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement