Balıkesirli Girişimciye Kosgeb'den Destek - Son Dakika
Yerel

Balıkesirli Girişimciye Kosgeb'den Destek

Balıkesirli Girişimciye Kosgeb\'den Destek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 'Teknogirişim Sermayesi Desteği' almaya hak kazanan Balıkesirli Bilgisayar Mühendisi Çağrı Yılmaz’ın kurduğu şirkete KOSGEB’den de destek geldi.

10.06.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 'Teknogirişim Sermayesi Desteği' almaya hak kazanan Balıkesirli Bilgisayar Mühendisi Çağrı Yılmaz'ın kurduğu şirkete KOSGEB'den de destek geldi.

Bakanlığa sunduğu mobil biletlendirme projesini tamamlayan Çağrı Yılmaz'ın projesini geliştirmek için hazırladığı yeni geliştirme paketi KOSGEB'den de destek buldu. Projenin daha çok alana hitap etmesi ve daha geniş alanlarda kullanım şansı bulması için yeni eklenecek geliştirme paketleri 2 yıl boyunca KOSGEB tarafından desteklenecek. Bu destekler kapsamında Gökçağ Yazılım'a 2 yıl boyunca bedelsiz olarak ODTU Teknokent'te 40 metrekarelik müstakil bir ofis alanı ile beraber, ofis mobilya desteği, bilgisayar desteği ve yeni teknik makine desteği ve personel desteği verildi. Geçen ay şirketini ODTU Teknokent'teki yeni ofisine taşıyan Çağrı Yılmaz "Bakanlıktan aldığımız destekler ile projemizin birinci aşamasını tamamladık sırada ikinci basamak var. Bu yeni geliştirmeler için yaklaşık 200 bin TL tutarında destek alacağız. Bu geliştirmeler bittiğinde projemiz daha geniş cep telefonu modellerini destekleyecek ve aynı zamanda kartlı sistemlerin kullanıldığı platformda çalışabilecek. Böylece projeyi uygulamak isteyen firmalar altyapıları değiştirmek zorunda kalmayacaklar" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesirli Girişimciye Kosgeb'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement