Balıkesirspor'a Çifte Müjde - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'a Çifte Müjde

Balıkesirspor\'a Çifte Müjde

Ptt 1'inci Lig'de play off hesapları yapan Balıkesirspor'a sakat oyuncuları Hüseyin Tok ve Tadic'ten müjdeli haberler geldi.

23.03.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de play off hesapları yapan Balıkesirspor'a sakat oyuncuları Hüseyin Tok ve Tadic'ten müjdeli haberler geldi.

Vartaş Elazığspor müsabakasında sakatlanarak son 5 maçı kaçıran Hüseyin ile geçen haftaki Şanlıurfaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Hırvat Tadic'in milli aradan sonra deplasmanda oynanacak Alima Yeni Malatyaspor randevusuna yetişeceği açıklandı.

İki futbolcunun, takıma verilen 4 günlük izinde Kulüp Fizyoterapisti Hakan Kaygusuz yönetiminde çalışıp tedavi gördüğü açıklandı.

Hakan Kaygusuz yaptığı açıklamada sol dizinde iç yan bağ esnemesi olan Tadic'in tedaviye çok hızlı bir şekilde yanıt verdiğini söyledi. Tadic'in Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmasına kadar hazır hale geleceğine belirten Kaygusuz, "Hüseyin Tok ise üst üste iki ayrı sakatlık geçirdi. Oyuncunun önce kasığında, sonra tendonunda yırtık meydana geldi. Bu yüzden Hüseyin'in takıma katılması gecikti. Kalan haftalarda iki oyuncunun da sahalara dönebilmesi için hem onlar hem de biz elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'a Çifte Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement