Balıkesirspor'a Destek İçin Toplandılar - Son Dakika
Yerel

Balıkesirspor'a Destek İçin Toplandılar

Balıkesirspor\'a Destek İçin Toplandılar

Oksijen cenneti Kaz Dağları’nda kampa giden PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor’a destek için destek geniş katılımlı bir yemek programı tertip edildi.

06.01.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oksijen cenneti Kaz Dağları'nda kampa giden PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'a destek için destek geniş katılımlı bir yemek programı tertip edildi.

Balıkesir'i PTT 1. Lig'de başarıyla temsil eden Balıkesirspor Futbol Takımı, 3-11 Ocak tarihleri arasında Edremit ilçesindeki oksijen cenneti Kaz Dağları'nda kamp yapıyor. Güre beldesindeki Adrina isimli termal otelde konaklayan takım, Kaz Dağları'nda oksijen ve moral depolarken antrenmanlarını da aksatmıyor. Geçtiğimiz akşam da, Balıkesirspor'a destek amacıyla Güre beldesindeki otelde bir dayanışma yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Yemekte yapılan konuşmalarda, Balıkesirspor'a maddi ve manevi her türlü desteğin sağlanması gerektiğine dikkat çekildi. Vali Ahmet Turhan, Balıkesir için tüm Balıkesir'in bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yaptı. Milletvekili Edip Uğur da, sadece il merkezi değil, ilçe ve beldelerden de Balıkesirsor'a destek verilmesini istedi.

İstenilen ilginin gösterildiği gözlenen yemek programında davetlilere Balıkesirspor'un forma ve atkıları hediye edildi. Hoş sohbetlerin yapıldığı yemek programında tüm katılımcılar toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesirspor'a Destek İçin Toplandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement