Balıkesirspor Abdurrahman'a İmza Attırdı, Dilaver'le de Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Abdurrahman'a İmza Attırdı, Dilaver'le de Anlaştı

Balıkesirspor Abdurrahman\'a İmza Attırdı, Dilaver\'le de Anlaştı

Ptt 1'inci Lig'de yaptığı transferlerle dikkat çeken Balıkesirspor, Osmanlıspor'dan Dilaver Güçlü ile anlaşırken, Medicana Sivassporlu Abdurrahman Dereli'yi de imza attırdı.

08.07.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de yaptığı transferlerle dikkat çeken Balıkesirspor, Osmanlıspor'dan Dilaver Güçlü ile anlaşırken, Medicana Sivassporlu Abdurrahman Dereli'yi de imza attırdı.

Başkent temsilcisiyle 2016'ya kadar devam eden sözleşmesini fesheden 29 yaşındaki futbolcunun yarın Balıkesir'e gelerek 2 yıllık mukavele imzalayacağı açıklandı. Osmanlıspor'dan önce Manisaspor, Samsunspor, Denizlispor ve Göztepe'de forma giyen gurbetçi futbolcu, PTT 1'inci Lig'de şu ana dek 101 maçta görev yaptı, fileleri 21 kez sarstı.

Bu arada Balıkesirspor'un daha önce anlaşma sağladığı Medicana Sivassporlu Abdurrahman Dereli, Bolu Termal Otel'de düzenlenen törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı. 34 yaşındaki tecrübeli sağ bek Akçaabat Sebatspor, Ankaragücü, Orduspor ve Kasımpaşa'da da oynadı. Diğer yandan transferi gündemde olan Arnavut asıllı Finlandiyalı golcü Berat Sadık Rusya'nın Terek Grozny takımıyla sözleşme imzaladığı bildirildi. Berat'ı elinden kaçıran kurmayların yabancı golcü arayışı sürüyor. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Abdurrahman'a İmza Attırdı, Dilaver'le de Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement