Balıkesirspor Camiasından Özköylü'ye Cevap - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor Camiasından Özköylü'ye Cevap

Balıkesirspor Camiasından Özköylü\'ye Cevap

Balıkesirspor ile oynanan maçtan sonra 'Bu taraftar bende olsa 10 puan farkla şampiyon olurdum' şeklinde açıklama yapan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'ye, Balıkesirspor camiasından cevap geldi.

18.03.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor ile oynanan maçtan sonra 'Bu taraftar bende olsa 10 puan farkla şampiyon olurdum' şeklinde açıklama yapan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'ye, Balıkesirspor camiasından cevap geldi. Kırmızı-beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Ondaki kapital bizde olsa 15 puan farkla şampiyon olurduk" dedi.

Balıkesirspor 1-1 berabere biten Ankaraspor maçı sonrasında antrenmanlara başladı. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Şu anki tabloya baktığımızda kaybedilmiş bir şey yok. Önümüzde 8 maç var, bu yarışın son maça kadar süreceği gözüküyor. Son 8 maçta alabileceğimiz en yüksek puanı alıp, hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Şanlıurfaspor maçına kilitlenmemiz gerekiyor. Bu maçı kazanmamız için tüm gücümüzü sarf edeceğiz" dedi.

"AZ KAYBEDEN KAZANACAK"

Mersin İdmanyurdu'nun ve Samsunspor'un haftayı 3 puan ile kapatmasını değerlendiren Ertekin, "Bu türlü yarışta fazla takımın olması avantajdır. Tek takım ile uğraşmaktansa 5 takım ile uğraşmak çok daha büyük avantaj. Az kaybeden kazanacak. Herkesin herkesi yenebileceği bir ligde buraya kadar bu işi getirdiysek sonuna kadar da götürürüz diye düşünüyorum" diye konuştu.

ZEKİ ÇIKRIKÇI: "15 PUAN FARKLA ŞAMPİYON OLURDUK"

Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Kerem sarı kart cezalısı. Karikari'nin sakatlığı devam ediyor. İzmir'de tedavisi sürüyor. Başka bir sıkıntımız yok. Bu arada Osman Özköylü, Ankara maçından sonra, 'Bu taraftar bende olsa 10 puan farkla şampiyon olurdum' demiş. Ondaki kapital bizde olsa 15 puan farkla şampiyon olurduk" şeklinde konuştu.

BASINDAN KAYMAKLI SÜRPRİZİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin'in açıklamaları sonrasında futbolcular antrenman için sahaya çıkınca gazetecilerin sürprizi ile karşılaştı. Futbolculara Balıkesir'in meşhur tatlısı 'Balıkesir Kaymaklısı' ikram eden muhabirler, takım ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kırmızı-beyazlı ekibin kaptanı Muhammed Reis, Balıkesir kaymaklısından takımın genç oyuncularından İlhan Depe'ye yedirdi.

Balıkesirspor'da futbolcuların antrenmanda hırslı olduğu görüldü. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor Camiasından Özköylü'ye Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement