Balıkesirspor-Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor Notlar - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor-Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor Notlar

Balıkesirspor-Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor Notlar

BALİKESİRSPOR'da hafta arası kadro dışı bırakılan Hüseyin Tok ve Abdülkadir Özgen'in yan ısıra, daha önce kadro dışı kalan Dilaver Güçlü ve sakatlığı süren Muhammet Ali Doğan Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

19.11.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALİKESİRSPOR'da hafta arası kadro dışı bırakılan Hüseyin Tok ve Abdülkadir Özgen'in yan ısıra, daha önce kadro dışı kalan Dilaver Güçlü ve sakatlığı süren Muhammet Ali Doğan Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök'ün en büyük sürprizi ise Fransız sağ kanat oyuncusu N'Dongala yerine sezon başında gözden çıkarılan Genero Zeefuik'i 18'e alması oldu.

Güneşli ve güzel havaya karşın Balıkesirspor taraftarları karşılaşmaya ilgi göstermedi. Maçı yaklaşık 2 bin 500 futbolsever izledi. Konuk Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, taraftarları için ayrılan bölümde ise 15 kişi vardı. Onkolikler maç başlarken, Başkan Feyyaz Çiftçi için, "Gurur, onur, özveri Feyyaz Çiftçi" yazılı pankart açtı. "Biz tribünde Deli Erol, siz sahada Jilet Kazım", "No vize, yes Bal-Kes" yazılı pankartlar da dikkat çekti.

Balıkesirspor kadrosunda eski Büyükşehir Gaziantepspor'lu İshak Çakmak ve Foxi Kethevoama, Büyükşehir Gaziantepspor kadrosunda ise eski Balıkesirspor'lu Muhammet Reis ve Rıza Efendioğlu ilk on birde yer aldı .Muhammet Reis bu kez konuk takımın kaptanı olarak Atatürk Stadı'na çıktı.

Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor maçına yeni teknik direktörü Metin Diyadin ile çıktı. Diyadin'in yardımcılığını eski Balıkesirspor kaptanı Suat Sarıcan yaptı. Balıkesirspor'da 7 sezon futbol oynayan ve Balıkesirspor'un amatör kümede teknik sorumluluğunu üstlenen Sarıcan, maçtan önce eski dostlarıyla özlem giderdi. Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'da, 10 maçta 5 gol atarak başarılı bir performans ortaya koyan Ekigho Ehiosun, hafta içinde yapılan idmanda sakatlanarak Balıkesirspor maçı kadrosundan çıkarıldı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor-Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement