Balıkesirspor, Ligde Balıkesirspor Baltok Adıyla Mücadele Edecek - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor, Ligde Balıkesirspor Baltok Adıyla Mücadele Edecek

Balıkesirspor, Ligde Balıkesirspor Baltok Adıyla Mücadele Edecek

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

03.08.2017 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Yapılan sponsorluk anlaşması ile Balıkesirspor ligde Balıkesirspor Baltok olarak mücadele edecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin ilk etapta kulübe 7 milyon liralık destek vereceklerini söyleyen Başkan Uğur, "Baltok olarak 5 milyon lira, Balpark olarak hemen 1 milyon lira, Fırıntaş olarakta hemen 1 milyon lira ve 7 milyon desteği Balıkesirspor'a hemen veriyoruz. Bunun yanında Balıkesirspor'a 5 tanede binek arabaları belediye şirketlerinden. Taraftarımız maçlara gidiyor kumanyası Fırıntaş'tan. Ulaşım desteği Balpark'tan olacak" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katıldığı tören ile bir yıl süre ile Baltok A.Ş. Balıkesirspor'un isim sponsoru oldu. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Remzi Boncuk, desteklerinden ötürü Başkan Uğur'a teşekkür etti. Boncuk, Balıkesirspor'un tarihi boyunca ilk defa isim sponsorluğu aldığını ve bu sponsorluğun bir yıl süreceğini söyledi.

Başkan Uğur: "Balıkesir'i 2023'te 10. ekonomi yapacağız"

Balıkesir'e sevdaları olduğunu söyleyen Başkan Uğur, "Balıkesir'i marka bir şehir yapmak, ülke ve dünya genelinde Balıkesir'i tanıtmak için gayret sarf ediyoruz. Balıkesir şuanda yatırımcının, cazibe merkezi haline geldi. Bizde istiyoruz ki Balıkesir İstanbul, Kocaeli, Gaziantep ve Ankara gibi sanayi üssü de olsun. Balıkesir'deki ekmeği büyütelim, sanayi hacmini arttıralım istiyoruz. Her zaman ifade ediyorum Türkiye'nin 2023 hedefi varsa, Balıkesir'in de 2023 Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. Yılında Balıkesir'i ekonominin 10. şehri yapmak. Gelişmişlikte, sanayide, üretimde şuanda Balıkesir Türkiye'nin 16. sırasında İnşallah 2023'te 10 numara Balıkesir'i 10. sırada göreceğiz" şeklinde konuştu.

"İlk etapta 7 milyon liralık destek verilecek"

Balıkesir'i imar ederken, geliştirirken, Balıkesirspor'un da 1. Lig'de Balıkesir'in bir markası olduğunu belirten Başkan Uğur sözlerini şöyle sürdürdü:

"Balıkesir'e ve Balıkesirspor'a da sevdamız var. Balıkesirspor'a geçmişte sanayicilik yaparken Arı Yağ olarak, Turyağ olarak, Yayla olarak her zaman destek verdik. Belediye başkanı olduktan sonra da geçtiğimiz iki yıl içinde de Balıkesirspor'a olan desteğimizi hiç esirgemedik. Ama bu arada 2014'te Büyükşehir olan Balıkesir şirketlerini kurdu. Baltok; Balıkesir Toplu Konut İdaresi Balıkesir'e dayanıklı, sağlam, sosyal donatı alanları da olan, uygun fiyattan hemşehrilerimize konut temin etmektedir. Balıkesir'de fay hattının çalışmadığı, sağlam bir zemin üzerine şuanda inşaatlar devam ediyor. Balıkesir'liler Baltok'a ne kadar destek verirse, Baltok'ta Balıkesirspor'a o kadar destek verecek. Balpark'ı da kurduk. Şimdi Balpark'ı da Balıkesirspor'a sponsor yapıyoruz. Park paralarının hepsi Balıkesirspor'un. Fırıntaş eskiden küçük bir şirketti. Ama biz Fırıntaş'ı da Çocuk Köyü ve ekşi maya ekmek tesisleri ile büyüttük. Şimdi Fırıntaş'da alınan her ekmekte Balıkesirspor'a destek oluyor. Baltok olarak 5 milyon lira, Balpark olarak hemen 1 milyon lira, Fırıntaş olarakta hemen 1 milyon lira ve toplam 7 milyon desteği Balıkesirspor'a hemen veriyoruz. Bunun yanında Balıkesirspor'a 5 tanede binek arabaları belediye şirketlerinden. Taraftarımız maçlara gidiyor kumanyası Fırıntaş'tan. Ulaşım desteği Balpark'tan olacak. Balıkesir'de birlik olursa Balıkesirspor'u Süper Lig'de de göreceğiz. Önce hedef transfer yasaklarını kaldırmak. Elimizden geldiği kadar desteğe devam. Balıkesir sevdamız devam ediyor. Hem Balıkesir'i marka şehir yapacağız, hemde Balıkesirspor'u markalaştıracağız. Bunun için Balıkesirliler park parasını vermeden kaçıp gitmeyecek, iki lirasını verecek. Seviyorsan Balıkesir ve Balıkesirspor'u destek vereceksin".

Büyükşehir Belediyesi olarak kurulan şirketler aracılığı ile önemli istihdamlar sağladıklarını söyleyen Başkan Uğur, Balıkesirlilerin Fırıntaş, Balpark ve Baltok'u desteklemelerini istedi. Konuşmaların ardından Başkan Uğur, Kulüp Başkanı Remzi Boncuk ve Bütükşehir iştiraklari arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İmza töreni sonrası kulüp tarafından Başkan Uğur'a forma hediye edildi.

İmza törenine Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay, kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor, Ligde Balıkesirspor Baltok Adıyla Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement