Balıkesirspor-Şanlıurfaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor-Şanlıurfaspor Maçından Notlar

Balıkesirspor-Şanlıurfaspor Maçından Notlar

BALIKESİRSPOR'da sarı kart cezalısı sağ bek Okan, bu sezon ilk kez bir maçta 11'de oynayamadı.

10.12.2016 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİRSPOR'da sarı kart cezalısı sağ bek Okan, bu sezon ilk kez bir maçta 11'de oynayamadı. Teknik Direktör Can Cangök, Okan'ın yokluğunda genç oyunculardan Uğur Aygören'e şans verdi. Kırmızı-beyazlılarda cezası biten Glumac, Şanlıurfa maçıyla takıma dönerken, Boluspor maçında sakatlığına rağmen oynayan Oğuz bu kez riske edilmedi. Oğuz yedek kulübesinde görev bekledi.

EV sahibinde Can Cangök, defansı Uğur, Oğuzhan, Glumac ve Bülent'ten oluşturdu. Bal-Kes'in eski kaptanı ve antrenörü Yunus İçuz'un 20 yaşındaki kardeşi İbrahim İçuz da 18 kişilik maç kadrosunda yer buldu. Son haftalarda bulduğu şansları değerlendiremeyen Genero Zeefuik ise kadronun dışında kaldı ve maçı tribünden izledi.

ŞANLIURFASPOR'da sarı kart cezalısı Berkay Can ile birlikte daha önce kadro dışı bırakılan İsmail Dinler, Ali Can ve Ramazan Sal 18'de yer almadı Balıkesirspor'un eski oyuncularından İzzet ve kaleci Sinan bu kez rakip olarak Atatürk Stadı'na çıktı. Takımın golcülerinden, eski Beşiktaşlı Batuhan yedek soyundu.

GÜNEYDOĞU temsilcisinde Ünal Karaman'ın istifası sonrası işbaşı yapan ve 3-0'lık Altınordu galibiyetiyle camianın güvenini kazanan Teknik Direktör Kemal Kılıç, maç boyunca yerinde duramadı. Kılıç zaman zaman istediğini yapamayan oyuncularına tepki gösterdi.

BAL-Kes üst üste deplasmanda oynadığı Altınordu ve Boluspor maçlarının ardından 21 gün sonra Atatürk Stadı'nda sahaya çıktı. Balıkesirspor'da beklenen seyirci yine yoktu. Tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekti. "Kıpkırmızı bir tutku, bembeyaz bir sevda" yazılı pankart açan taraftarlar, maçın başlamasıyla birlikte takıma büyük destek verdi. Balıkesirliler, Şanlıurfaspor'un ilk yarıdaki erken golünden sonra da takımlarını desteklemeyi sürdürdü. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor-Şanlıurfaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement