Balıkesirspor-Torku Konyaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor-Torku Konyaspor Maçından Notlar

5000 FUTBOLSEVER İZLEDİ BALIKESİRSPOR yönetimi, müsabakanın önemini dikkate alarak kale arkası bilet fiyatlarını 5, maraton tribününü 20 TL'ye indirmesine rağmen kritik randevuya beklenen ilgi yoktu.

08.02.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5000 FUTBOLSEVER İZLEDİ

BALIKESİRSPOR yönetimi, müsabakanın önemini dikkate alarak kale arkası bilet fiyatlarını 5, maraton tribününü 20 TL'ye indirmesine rağmen kritik randevuya beklenen ilgi yoktu. Karşılaşmayı yaklaşık 5000 futbolsever izledi.

VUKOVİC KALEDE

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, kalede Hırvat Vukovic'e görev verirken, defans kurgusunu bozmadı ve yeni transfer Tomislav Glumac'ı yanında orturttu. İlk 11'in değişmez ismi Aykut ve Sercan'ın yerine Portekizli Vitor Gomes'e ve Ermin Zec'e şans veren Özdeş, son transfer Isaac'i de yedek soyundurdu.

DEV PANKART

Maraton tribününde yer alan Onkolikler, maçtan önce teknik direktör Kemal Özdeş ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu. Kırmızı beyazlı futbolseverler, "inanmış bir şehir, inanmış bir takım her şeyi başarabilir" yazılı dev bir pankart açtı.

KONYALI TARAFTARLARDAN COŞKU

Torku Konyasporlu futbolseverler, kale arkasında kendilerine ayrılan tribünü büyük ölçüde doldurdu. Karşılaşma öncesi ve sırasında coşkulu tezahüratlarıyla dikkat çeken yeşil beyazlı taraftarların açtığı, "10'lar da görsün sana olan aşkımızı" yazılı pankart dikkat çekti.

ESKİ TANIDIK FUCH

Torku Konyaspor'da sarı kart cezalısı olan ön libero Mehmet Güven yer almadı. Teknik direktör Aykut Kocaman, bu futbolcunun yokluğunda Egeli futbolseverlerin Manisaspor'da forma giydiği dönemden hatırladığı Benjamin Fusch'a görev verdi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor-Torku Konyaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement