Balıkesirspor Transfer Yasağını Geçici Olarak Kaldırdı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Transfer Yasağını Geçici Olarak Kaldırdı

Balıkesirspor Transfer Yasağını Geçici Olarak Kaldırdı

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a sezonun başlamasına kısa bir süre kala transferde müjdeli haber geldi.

29.07.2017 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a sezonun başlamasına kısa bir süre kala transferde müjdeli haber geldi. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), FIFA'nın daha önce iki dönem transfer yasağı verdiği Balıkesirspor'un itirazı üzerine yürütmeyi durdurup, yasağı geçici olarak kaldırdı.

Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk, CAS'ın bu kararıyla transfer döneminin son bulacağı 8 Eylül'e kadar takviye yapabileceklerini açıkladı. Başkan Boncuk, "CAS, Josip Tadic dosyasıyla ilgili yaptığımız itiraz sonrası yürütmeyi durdurup transfer yasağını kaldırdı. Konuyla ilgili dava 7 Eylül tarihinde görülecek. Biz bu tarihe kadar transfer yapabileceğiz. Duruşmadan da olumlu bir sonucun çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Kırmızı beyazlılarda CAS'ın kararı en çok Teknik Direktör Can Cangök'ü sevindirdi. Dün gece geç saatlerde kararı öğrenen tecrübeli teknik adam, alternatifli bir kadro oluşturmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Eray ve İshak'ın ayrılmasının ardından Cüneyt'i ön libero oynatmak istediğini belirten Cangök, "Onun dışında her iki kanatta da oynayabilecek ve içeri kat edebilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Forvette sadece Abdulkadir var. Bu bölgeye de mutlaka takviye gerekiyor. Laf olsun diye transer yapmayacağız. Takıma faydası olacağına inandığımız isimleri kadroya katmak istiyoruz" dedi.

ÇİFTÇİ'DEN AÇIKLAMA

FIFA'nın transfer yasağının kalkması için girişimlerde bulunan Balıkesirspor'un Başkanı Remzi Boncuk'dan önceki başkanı Feyyaz Çiftçi de karar sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Çiftçi, açıklamasında, "Balıkesirspor'un bugün itibari ile hukuki olarak transfer yasağı yoktur. Tüm Balıkesirsporlulara hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Balıkesirspor, Afyon kampındaki üçüncü hazırlık maçını yarın Denizlispor ile oynayacak. TFF 1'inci Lig'de mücadele eden iki ekibi karşı karşıya getirecek maç saat 18.00'de başlayacak.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Transfer Yasağını Geçici Olarak Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement