Balıklı'da Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Balıklı'da Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı

Balıklı\'da Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Balıklı Mahallesi'ndeki dere temizlik çalışmalarını tamamlayarak mahalledeki dere taşkın riskini ortadan kaldırdı.

22.11.2017 11:07  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizlik çalışmalarıyla dere taşkın risklerini ortadan kaldırmaya devam ediyor. Evsel ve yağmur sularının getirdiği atıklarla dolan derelerin temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Balıklı Mahallesi'nde dere temizlik çalışmalarını tamamladı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahalleden geçen dere, yabancı maddelerden temizlenerek olası taşkınlar önlendi.

"MAHALLEMİZ MASKİ İLE DAHA TEMİZ"

Balıklı Mahalle Muhtarı Nuri Urhan, "Dere temizliği yapılmadan önce çok büyük sıkıntılar çekiyorduk. Yağışlarda deremiz taşıyor, sel olayları yaşanıyordu. Dere içinde biriken pislikler ve çalılar nedeniyle arazilerimize sular taşıyordu. Aynı zamanda kokusu ve pisliği nedeniyle sinekleri de çekiyordu. Çok rahatsız oluyorduk. Şimdi temizlik çalışması yapıldı. MASKİ'nin çalışmalarından mahalle olarak çok memnunuz. Bizleri büyük bir dertten kurtardı. Mahallemiz MASKİ ile daha temiz oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetleri için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıklı'da Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement