Balkan Ezgileri Manisalıları Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Balkan Ezgileri Manisalıları Mest Etti

Balkan Ezgileri Manisalıları Mest Etti

Yunusemre Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Bosna-Hersekli ünlü sanatçı Armin Muzaferija Manisalı sanatseverler ile buluştu.

10.06.2017 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Bosna-Hersekli ünlü sanatçı Armin Muzaferija Manisalı sanatseverler ile buluştu.

"Yunusemre'de Ramazan Bir Başka Güzel" sloganı ile ilçede yaşayan vatandaşlarını Ramazan etkinliklerinde bir araya getiren Yunusemre Belediyesi, her gün kurduğu iftar sofralarında binlerce vatandaşını iftarda buluşturuyor. Aynı zamanda kültür-sanat etkinliklerine de önem veren belediye Forum Magnesia Alışveriş Merkezi arkasındaki alanda pek çok ünlü ismi ağırlıyor. Yunusemre Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'nde bu kez balkan rüzgarı esti. Bosna-Hersekli ünlü sanatçı Armin Muzaferija Manisalı sanatseverler ile buluştu. Düzenlenen iftar programının ardından sahneye çıkan Armin Muzaferija birbirinden güzel eserleri seslendirerek bir kez daha Manisalıların gönlünü kazandı. Konseri dinleyenler arasında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, eşi Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da vardı. Konser sonunda sahneye çıkan Başkan Çerçi, Balkanların sevilen sanatçısına günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Genç sanatçıyı Manisa'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını aktaran Başkan Çerçi, "Armin kardeşim gönül coğrafyamızda yerini her zaman hissettiğimiz Balkanlardan geliyor. Müzikleriyle bizleri özlediğimiz kardeş coğrafyamıza götürdü, bizleri adeta mest etti. Kendisini 2. kez ağırlıyoruz. Bizleri kırmayarak buraya geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Amacımız sizlerin Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmenizdir. Her şey Yunusemreli vatandaşlarımız için" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan Ezgileri Manisalıları Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement