Balotelli İçin Sürpriz Karar - Son Dakika
Spor

Balotelli İçin Sürpriz Karar

Balotelli İçin Sürpriz Karar

Milan kulübü ikinci başkanı ve CEO'su Adriano Galliani, külübün gündemi ile ilgili açıklamada bulundu.

27.02.2016 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABER - Milan kulübü ikinci başkanı ve CEO'su Adriano Galliani, külübün gündemi ile ilgili açıklamada bulundu.

Galliani, çok eleştiriler alan Mario Balotelli'nin ikinci kez takıma kazandırılması ile ilgili yaptığı açıklamada, herşeye rağmen Balotelli'nin bonservisini almak için önümüzdeki dönemde oyuncunun tapusunu elinde bulunduran Liverpool ile görüşeceklerini belirterek "Neden olmasın? Şuanda Liverpool'un oyuncusu ve seneye de bizimle kalması için şartları görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ocak ayı transfer döneminde basına çokça yansıyan Carlos Bacca'ya teklif olup olmadığı ile ilgili soruya ise Galliani, "Kulübe gelen bir teklif olmadı bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bir menajer geliyor, şu takım size şu oyuncu için şu kadar teklif ediyor demek bir teklif sayılmaz. Menajerler tarafından böyle şeyler sunuldu ama kulüpler arası kimseyle Bacca için görüşmedik." ifadelerini kullandı.

Galliani ayrıca sezonun geri kalan kısmında ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlarla mini bir lig gibi karşı karşıya geleceklerini belirterek hedeflerinin daha üst sıralar olduğunu ifade etti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Balotelli İçin Sürpriz Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement