Baltaları Saklayın: The Shining'in Devam Filmi Doctor Sleep'ten İlk Tanıtım Videosu Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Baltaları Saklayın: The Shining'in Devam Filmi Doctor Sleep'ten İlk Tanıtım Videosu Geldi

Baltaları Saklayın: The Shining\'in Devam Filmi Doctor Sleep\'ten İlk Tanıtım Videosu Geldi

Stephen King'in bir korku klasiği olarak kabul edilen filmi The Shining'in devamı niteliğinde olan Doctor Sleep filminden ilk kısa tanıtım videosu geldi. Filmin başrolünde sevilen oyuncu Ewan McGregor yer alıyor.

14.06.2019 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundan yaklaşık bir yıl önce kulislere düşen bir haber, o dönemde çok büyük yankı uyandırmasa da, korku filmlerine meraklı olan kitlenin büyük ilgisini çekmişti. Stephen King'in efsanevi The Shining yapımını hiç izlememiş olanlar bile kapıyı baltayla yarıp, içeri kafasını uzatan Jack Nicholson'u bilir.

Stephen King, Doctor Sleep'i ilk olarak 2013 yılında bir kitap olarak kaleme aldı. Artık büyümüş olan Danny Torrance, bir şekilde normal sayılabilecek bir hayat yaşamaya başlar. Başlar başlamasına da hala travmalarını atlatamamıştır. Üstüne, bir Stephen King karakteri bir felaketten sağ kurtulursa aynı felaketi tekrar yaşar klişesi de eklenince Abra adında bir genç kız onu aramaya başlar ve tekrar olayların içine çekilir. Abra da Dan'e benzer şekilde gelişmiş hislere sahiptir. Dan'in hayatı kabusa döner.

Baltaları Saklayın: The Shining'in Devam Filmi Doctor Sleep'ten İlk Tanıtım Videosu Geldi

Abra ve Dan en sonunda Rose the Hat ve takipçilerinden kurtulmak için işbirliği yaparlar. Dan artık yeteneklerini, hayatta kalmak için hiç olmadığı kadar iyi kullanmak durumundadır.

Dan rolünde Ewan McGregor, Rose the Hat rolünde Rebecca Ferguson olacak. Kyliegh Curran'ı ise Abra rolünde izleyeceğiz. Filmin çıkış tarihi de 8 Kasım olacak.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Baltaları Saklayın: The Shining'in Devam Filmi Doctor Sleep'ten İlk Tanıtım Videosu Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement