Balyoz Davası Yeniden Başladı - Son Dakika
Güncel

Balyoz Davası Yeniden Başladı

Balyoz Davası Yeniden Başladı

Anayasa Mahkemesinin Balyoz davasına ilişkin 'hak ihlali' kararının ardından 236 sanığın yargılanmasına yeniden başlandı.

03.11.2014 13:14  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz davasına ilişkin 'hak ihlali' kararının ardından 236 sanığın yargılanmasına yeniden başlandı. Duruşmaya verilen öğle arasının ardından dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök tanık olarak dinlenecek.

AYM'nin kararının ardından emekli generaller Çetin Doğan, Özden Örnek ve İbrahim Fırtına'nın da aralarında bulunduğu 236 Balyoz davası sanığının yargılanmasına bugün yeniden başlandı. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma, sanık ve avukatların yoklamaları ile başladı. Ardından mahkeme tüm sanıklara Anayasa Mahkemesi'nin 'hak ihlali' kararına ilişkin görüşlerini sordu. Söz alan sanıklar ve avukatları, hak ihlali kararına katıldıklarını ifade ederek, beraatlerini istedi. Mahkeme celse arasında, Mesut Özdemir'in müdahillik talebinin ise reddedildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı seçilen avukat Duygun Yarsuvat da, emekli Tümgeneral Ahmet Ümit'in avukatlığını yapmak için duruşmada hazır bulundu.

Mahkeme başkanı, Hilmi Özkök'ün ifadesine geçileceği sırada duruşmaya 1 saatlik öğle arası verdi. Aranın ardından Özkök'ün ifadesine başlanacağı belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balyoz Davası Yeniden Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement