Bana Bir Şans Ver' Projesi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bana Bir Şans Ver' Projesi Tanıtıldı

Bana Bir Şans Ver\' Projesi Tanıtıldı

Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü tarafından yürütülen “Bana Bir Şans Ver” projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

18.01.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü tarafından yürütülen "Bana Bir Şans Ver" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Bafra Öğretmenevinde yapılan tanıtım toplantısına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, TSO Başkanı Göksel Başar, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kandazoğlu tarafından yapılan açılış konuşmasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi hibe programı çerçevesinde hazırlanan, Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerini kapsayan "Bana Bir Şans Ver" projesi hakkında bilgi verdi. Kandazoğlu, "Bana Şans Ver projesi ile çeşitli nedenlerle iş hayatının dışında kalmış 18-45 yaş aralığındaki dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu için meslek eğitimi vererek iş hayatına katmaktır. Bu kapsamda 8 ay boyunca 4 meslek dalında eğitim verilecek. Bu süre içerisinde de iş yerlerinde staj yapılacak, eğitim süresince de kursiyerlere günlük 8 Euro cep harçlığı verilecek. Bu süre içerisinde de sosyal etkinlikler düzenlenerek dezavantajlı kişilerin bu şekilde sosyal entegrasyonuna katkı sunmayı amaçlıyoruz. Kursiyerlerin seçimi ve staj imkanı Bafra İŞKUR temsilcili ile planlanmaktadır" dedi.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, "Bu projeler bizim için çok önemli ve ne kadar çok proje yaparsak Bafra'mıza, bölgemize ne kadar proje alırsak o kadar bölgemize faydalı olacaktır. Çıraklık Eğitim merkezimiz çok güzel projeler yapıyor biz onlara her zaman destek olacağız" diye konuştu.

Kaymakam Türkel ise, "Bafra'nın çok dinamik özellikleri var. Çok sayıda meslek kuruluşu, çiftçi birliği, meslek odaları var dolayısıyla Bafra'ya hep beraber çok güzel projelere imza atarız. İlçe Milli Eğitimde özellikle mesleki eğitim kurumlarımız proje anlamında çok ciddi projeleri var. Bu meslek kuruluşlarımızda sadece kendileri değil proje ofislerimizden her türlü yardımı ve desteği alsınlar. Bu demektir ki ortak bir proje ofisi kuralım her türlü sivil toplum kuruluşuna bu proje ofisimiz yardımcı olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından proje koordinatörü Ayşe Çakıroğlu tarafından slayt eşliğinde projenin tanımı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bana Bir Şans Ver' Projesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement