Bana Bir Şeyler Oluyor' Tiyatro Oyunu Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Bana Bir Şeyler Oluyor' Tiyatro Oyunu Sergilendi

Bana Bir Şeyler Oluyor\' Tiyatro Oyunu Sergilendi

Mersin’de Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından oluşturulan tiyatro grubunun sergilediği, ’Bana bir şeyhler oluyor’ komedi tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

06.04.2017 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından oluşturulan tiyatro grubunun sergilediği, 'Bana bir şeyhler oluyor' komedi tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayındaki etkinliğe Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

33 kişilik öğrenci ekibinin yaklaşık 7 ay boyunca bu oyuna hazırlandıklarını ifade eden oyun yönetmeni İdris Korkut, desteklerini esirgemeyen Okul Müdürü Ahmet Omaç ve yönetimine teşekkür etti.

'Arka sokaklar' dizisinde 'Vedat Müdür' rolü ile ünlenen Murat Ormiyak, 'Akasya durağı' dizisinde 'obayana' karakterini oynayan Max Bendo ve TRT yayınlanan 'Zeyrek ve Çeyrek' dizisinde rol alan Onur Yaprakçı'da öğrencilerin tiyatro oyununda yer alarak izleyicilerden alkış aldılar.

Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Omaç, oyunda rol alan oyuncular ile yönetmen İdris Korkut'u tebrik ederek çiçek takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bana Bir Şeyler Oluyor' Tiyatro Oyunu Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement