Bana Sevmeyi Anlat 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Artık Yeni Gününde - Son Dakika
Magazin

Bana Sevmeyi Anlat 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Artık Yeni Gününde

Bana Sevmeyi Anlat 12.bölüm fragmanı yayınlandı. 12.bölüm fragmanında Haşmet gördüğü sahneyle deliye dönüyor. Bana Sevmeyi Anlat 11.bölümde ne oldu ve 12.bölümde neler yaşanacak...

12.11.2016 11:27  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox TV'nin cuma günlerini ele geçirilen dizisi şaşırtıcı bir kararla gün değiştirdi. Bana Sevmeyi Anlat dizisi artık pazartesi günleri yayınlanacak.

Bu senenin bir diğer iddialı Ay Yapım dizisi, kadrosunda Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ sevenlerini ekrana kilitliyor.

BANA SEVMEYİ ANLAT KONUSU NEDİR?

Türkiye'nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih'in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla'ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet'in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet'e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir. İstanbul'da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna'nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet'in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla'nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Bana Sevmeyi Anlat 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Artık Yeni Gününde

BANA SEVMEYİ ANLAT 11.BÖLÜMDE NE OLDU?

Hakverdi'nin dönüşü Haşmet'in keyfini kaçırmıştır, Leyla'yı kaybetme korkusuyla yüzleşmektedir. Alper ve Hakverdi planlarını kararlı bir şekilde uygularken Alper, Leyla'dan uzakta durmakta zorlanmaktadır. Engin'in Ezgi için attığı adım ilişkilerini başka bir boyuta taşır. Leyla'nın kaçak gelin olarak basında haberinin çıkması Canan'ı çıldırtırken, Haşmet için sürpriz bir kapı aralar. Canan'ı gören Salih için geçmiş yeniden canlanır. Kocasının durumundan habersiz olan Ayla ise sinsi planıyla Leyla ve Alper için tehlike çanlarını çalmaktadır.

AYLA'NIN PLANI İŞE YARAYACAK MI? ENGİN VE EZGİ'NİN İLİŞKİSİ NE OLACAK? HAŞMET GÖRÜNTÜYE NASIL TEPKİ VERECEK?

Bana Sevmeyi Anlat 12.bölümü 21 Kasım Pazartesi saat 20.00'da Fox TV ekranlarında olacak.

Bana Sevmeyi Anlat 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Artık Yeni Gününde

Son Dakika Magazin Bana Sevmeyi Anlat 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Artık Yeni Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement