Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Görevi Devretti - Son Dakika
Yerel

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Görevi Devretti

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Görevi Devretti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 30 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin galibi Dursun Mirza'ya, ilçe seçim kurulundan mazbatasını verildi.

03.04.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 30 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin galibi Dursun Mirza'ya, ilçe seçim kurulundan mazbatasını verildi. Ardından Bandırma Belediyesi'ne gelerek görevi Sedat Pekel'den teslim aldı.

Bandırma Belediyesi'nde çalışan personel tarafından karanfiller ile karşılanan Mirza, başkanlık makamına çıkarak görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi'ni borçsuz ve kasasında nakit para ile teslim ettiğini söyledi. Pekel, "Şuanda banka hesabında olan paramız 11 milyon 938 bin 188 lira, hesaplarımıza geçmeyen 310 bin 306 lira paramız var. Bıraktığımız bu parayı güle güle harcayın. Bu paranın bulunması güç. Bizler kime iş yaptırmış isek zamanında parasını ödedik. Zaman zaman bazı arkadaşlarımız tenkitlerde bulundu. Bu parayı neden ödemediniz diye. Ama bizler kendi öz kaynakları ile proje yapabilecek bir belediye bırakıyoruz. Bandırma'da Dursun Mirza'nın seçilmesi bir şans. Bandırma Belediyesi'ndeki tecrübesi ile başlanan hizmetler aynı şekilde devam edecek" dedi. Pekel, konuşmasının ardından görevini Dursun Mirza'ya gözyaşları ile devretti.

Bandırma Belediye Başkanlığı görevine resmen başlayan Dursun Mirza ise görevi devralmasının ardından ilk emrini verdi. Mirza, Fen işleri Müdürü Adil Becene ve İmar işleri Müdiresi Filiz Kayaoğlu'nu yanına çağırarak, kapalı pazaryeri projesinin ihaleye çıkarılmasını istedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Görevi Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement