Bandırma'da 5 Bin Kişi 'Demokrasi Nöbeti' Tuttu - Son Dakika
Güncel

Bandırma'da 5 Bin Kişi 'Demokrasi Nöbeti' Tuttu

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA )- BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde '15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' kapsamında düzenlenen yürüyüş ve Demokrasi Nöbeti'ne 5 bin kişi katıldı.

16.07.2017 06:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA )- BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde '15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' kapsamında düzenlenen yürüyüş ve Demokrasi Nöbeti'ne 5 bin kişi katıldı.

'15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen etkinlik Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı Dursun Mirza, 6. Ana Jet Üs Komutanı Hv. pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu, AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı ve CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay'ın yanısıra yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yürüyüşle başladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eden yürüyüşün ardından kalabalığa hitap eden AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirarslan, milletin darbeye izin vermediğinin altını çizdi. Demirarslan, "Bir yıl önce bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en acı gecesini yaşadı. Asker kıyafeti giymiş hainler bu milletin silahlarını sizlerin üzerine sürdüler. Çok acı bir gün yaşadık. Necip milletimiz bu vatana, bayrağına sahip çıktı. Şunu da gördük ki, Çanakkale savaşındaki o güç, maneviyat devam ediyormuş. Allah bize bir daha böyle acılar yaşatmasın" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece yarısından sonra yaptığı konuşma meydana kurulan dev ekrandan izlendi. Bandırmalılar Erdoğan'a alkışlar ve Türk bayrakları sallayarak eşlik etti.

DÜĞÜNÜN ARDINDAN NÖBET TUTMAYA GELDİLER

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Demokrasi Nöbeti'ne yeni evlenen Meltem-Nadir Aytekin çifti düğünün hemen ardından katılıp, evliklerinin ilk dakikalarını nöbet tutarak geçirdi. Meydanda arkadaşları ve Bandırmalılar'ın alkışlarıyla karşılanan Aytekin çifti daha sonra kürsüye çıkarak Türk bayrakları sallayarak kalabalığı selamladı. Damat Nadir Aytekin, geçen yıl FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerine katıldıklarını belirterek, düğünün ardından vatandaşlık görevlerini yapmak için meydana geldiklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırma'da 5 Bin Kişi 'Demokrasi Nöbeti' Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement