Bandırma'da "Alışveriş Tanıtım Günleri" Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Bandırma'da "Alışveriş Tanıtım Günleri" Başladı

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ve gelirleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında harcanacak olan "Alışveriş Tanıtım Günleri" başladı.

15.03.2018 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ve gelirleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında harcanacak olan "Alışveriş Tanıtım Günleri" başladı.

Kapalı Çarşı'da 15-17 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan reyonlarda, hediyelik eşya, ev dekorasyonu, tekstil, takı, kozmetik, el işi, örgü, nakış ve oya işleriyle butik pasta ve kurabiyeler Bandırmalıların beğenisine sunulacak.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, kurul olarak "Bandırma'ya neler katabiliriz?" diye düşündüklerini ve bunun üzerine bazı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bandırmalı kadınların istihdamını ve girişimciliklerini arttırmak için çalıştıklarını ve bugüne kadar çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Uz, "Kadınlara yönelik yapılan etkinliklerin haricinde sosyal sorumluluklarımız gereği destek olmamız gereken birçok konuda da faaliyetlerimiz oldu. Üniversite eğitimi alan 10 öğrenciye burs verdik. 3 kız öğrenciyi üniversite hazırlık kursuna gönderdik. Meslek edinebilsinler, ekonomik bağımsızlıkları olsun, geleceğin güçlü kadınları olsun istedik. Bandırma Cezaevine kitap yardımında bulunduk." diye konuştu.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da kadının elinin değdiği her şeyin güzel olduğunu belirterek girişimci kadınları kutladı.

Kaymakam Günhan Yazar ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de çok ciddi bir operasyon yürüttüğüne dikkati çekerek, "Dualarımız onlarla birlikte ama yapacaklarımız başka işlerimizde var. Bu nedenle hem ticaret odamıza hem de kadın girişimcilerimize teşekkür ederim." dedi.

Açılış töreninin ardından protokol üyeleri masaları dolaşarak alışveriş yaptı.

Açılışa Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Sefa Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bandırma'da 'Alışveriş Tanıtım Günleri' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement