Bandırma Limanı'nda Korkunç Kaza! 4 Kişinin Olduğu Otomobil Denize Düştü: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bandırma Limanı'nda Korkunç Kaza! 4 Kişinin Olduğu Otomobil Denize Düştü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Balıkesir'daki Bandırma Çelebi Limanında, içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, denize uçtu. 3 kişi kurtarılırken, kayıp kişinin cesedine ulaşıldı.

18.11.2017 23:07  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Çelebi Limanı'nda, içerisinde 4 kişinin bulunduğu araç denize düştü. Araçtaki 3 kişi kurtarılırken, kayıp olarak aranan bir kişinin ise cesedine ulaşıldı.

3 KİŞİ KURTARILDI, 1 KİŞİ ÖLDÜ

Bandırma Çelebi Limanında denize düşen araçta bulunan ve liman çalışanlarının kurtardığı Mustafa Karakaya (33), Ahmet Şimşek (28) ve Mustafa Gürbüz (68) ambulanslarla kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, araçtaki diğer şahıs Mehmet Alakuş'un ise cansız bedenine ulaşıldı. Alakuş'un cenazesi, Bandırma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
OTOMOBİL DENİZDEN ÇIKARILDI

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kazada, denize düşen 33 DKG 54 plakalı otomobil, çıkarıldı. İtfaiye ve 911 Arama- Kurtarma ekipleri tarafından 3 saat süren çalışmalarla karaya çıkarılan otomobil, çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Bandırma Limanı\'nda Korkunç Kaza! 4 Kişinin Olduğu Otomobil Denize Düştü: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bandırma Limanı'nda Korkunç Kaza! 4 Kişinin Olduğu Otomobil Denize Düştü: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement