Bandırmaspor, Bursaspor'u Tek Golle Yıktı - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor, Bursaspor'u Tek Golle Yıktı

Bandırmaspor, Bursaspor\'u Tek Golle Yıktı

PTT 1. Lig’in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Bursaspor’u 1-0 mağlup etti.

07.08.2016 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, sezon açılışını gerçekleştirdi. 17 Eylül Stadyumu'nda yapılan açılış töreni öncesi Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Milletvekili Namık Havutça, Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, yeni sezon öncesi takıma başarı dileğinde bulundu. Futbolcular ve teknik heyet tek tek sahaya çağrılarak taraftarlara tanıtılırken, kaptan Ali Serin şampiyonluk kupası ile poz verdi.

3 bin 500 taraftar izledi

Karşılaşmayı 3 bin dolayındaki Bandırmaspor taraftarı ile 500 kadar Bursasporlu taraftar, yerinde izledi. Karşılaşma boyunca takımlarına destek olan taraftarlar, dostluk görüntüleri de sergiledi.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin sahaya; Okan Kocuk, Ömer Kandemir, Serkan Sözmen, Birinner Souza, Özgür Çelik, Marino da Silva, Emirhan Aydoğan, Alex Amado, Junior Mapuku, Daniel Costa ve Doğan Karakuş 11'ini sürdü. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, Mert Günok, Serdar Kurtuluş, Sivok, İsmail Konuk, Aziz Behich, Merter Yüce, Bilal Kısa, Del Valle, Pablo Batalla, Kubilay Kanatsızkuş ve Sinan Bakış'ı sahaya sürdü. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Galibiyet golcü Atabey Çiçek'ten

Ev sahibi ekipte karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan 21 yaşındaki golcü oyuncu Atabey Çiçek, müsabakanın 62. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca bordo-beyazlı ekip, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Mour Samb forma giydi

Bursaspor'un denemek için kadrosuna kattığı Senegalli oyuncu Mour Samb, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil oldu. Geçtiğimiz sezonu Fransa'nın LOSC Lille B takımında geçiren ve bonservisi elinde olan 22 yaşındaki oyuncu için teknik heyetin yapacağı değerlendirmenin ardından karar verilecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bandırmaspor, Bursaspor'u Tek Golle Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement