Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un 13 Kasım'da oynayacağı Adanaspor maçı hasılatının bir kısmının, Van'daki depremzedelere bağışlanacağı bildirildi.

27.10.2011 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un 13 Kasım'da oynayacağı Adanaspor maçı hasılatının bir kısmının, Van'daki depremzedelere bağışlanacağı bildirildi.

Elazığspor Kulübü Başkanı Akın Şatıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oynadıkları son 3 maçtan iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, bu sonuçların devamını sağlamak için bundan sonraki karşılaşmalardan puan veya puanlar çıkarmak istediklerini kaydetti.

Deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarının sürdüğünü ve takımın yarın sabah son antrenmanını yaptıktan sonra kafilenin yola çıkacağını dile getiren Şatıroğlu, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu ligin güçlü takımlarından. Takım yarın Gaziantep'e hareket edecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından da iyi oyunla deplasmandan puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Akın Şatıroğlu, yönetim kurulu toplantısında aldıkları karar doğrultusunda, 13 Kasım'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda Adanaspor ile oynayacakları maçın hasılatının bir kısmını, Van'daki depremzedelere destek vermek için kullanacaklarını bildirdi.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bank Asya 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement