Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Spor

Bank Asya 1. Lig

Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan lider Elazığspor'da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

15.03.2012 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan lider Elazığspor'da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bank Asya 1. Lig 26. hafta maçında 17 Mart Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan lider Elazığspor'da bu maçın hazırlıkları yapılan tek çalışmayla sürdürüldü.

Elazığspor Tesisleri 2 No'lu antrenman sahasında gerçekleştirilen idmana hafif tempoda yapılan koşuyla başlayan Bordo-Beyazlı oyuncular, daha sonra teknik-taktik ağırlıklı varyasyonlar üzerinde durdular. Teknik direktör Hüsnü Özkara, Yardımcı Antrenörler Enver Şen, Alaattin Tutaş,

Muharrem Aydın ve Kaleci Antrenörü Atilla Uzuncan yönetimindeki idmana bordo-beyazlılar tam kadro katıldı.

Denizlispor maçında sakatlandıktan sonra uzun süredir yurtdışında tedavisine devam edilen ve önceki gün Elazığ'a gelen Önder Çengel, uzun süre sonra idmana çıktı ve yardımcı antrenörler eşliğinde, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bordo-beyazlı takım, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına tek idmanla devam edecek. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement