Banka Müdürünün Başına Silah Dayayan İş Adamı 3 Milyon TL Havale Yaptırdı - Son Dakika
Güncel

Banka Müdürünün Başına Silah Dayayan İş Adamı 3 Milyon TL Havale Yaptırdı

Maltepe'de, bir banka kadın müdürünün başına silah dayayan iş adamı, hesabına 3 milyon lira para aktardı. O anlar, kameralar tarafından görüntülendi.

28.04.2017 15:55  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de, bir bankanın kadın müdürünün başına silah dayayan iş adamı, hesabına 3 milyon lira para aktardı. Paranın 1 milyon 330 bin lirasını 12 ayrı hesaba havale eden iş adamı, polis ekiplerince yakalanırken, hesaplardaki paralar bloke edildi.

''HESABIMA 3 MİLYON LİRA AKTARACAKSIN''

Olay, dün Maltepe'de meydana geldi. İddiaya göre, iş adamı Ramazan Kenan A., her zaman çalıştığı bankaya müşteri kılığında gitti. Özel bankanın kadın müdürünün odasına yönelen A., borçları olduğunu söyleyerek yardım istedi. İkili sohbet ederken A. tabancasını çekti ve banka müdürünün başına dayayarak, "Hesabıma 3 milyon lira aktaracaksın." dedi. Banka bayan müdürü, korku ve dehşet içinde iş adamını sakinleştirerek engel olmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bu sırada durumu fark eden güvenlik görevlisi odaya girdi. Ancak, Ramazan Kenan A., bankacıyı vurma tehdidiyle görevlinin tabancasını elinden aldı.

''OLAN OLDU, SONRA HESAP YAPARIZ''

Banka müdürü, iş adamının tehditleri üzerine, 3 milyon lirayı Ramazan Kenan A.'nın hesabına aktardı. Ramazan Kenan A., hesabına geçen paranın 1 milyon 330 bin lirasını 12 kişiye havale etti. Banka görevlisi bu işlemler yapılırken panik butonuna basarak polise haber verdi. Kısa süreden bankaya ulaşan polis ekiplerinin kapıda beklediğini anlayan banka müdürü, iş adamını sakinleştirerek, "Yapacak bir şey yok olan oldu. Sonra hesap yaparız." diyerek Ramazan Kenan A.'yı uğurladı. Tehditle hesabına 3 milyon lira aktaran iş adamı kapıdan çıktığı anda polis ekiplerince gözaltına alındı.

HAVALE YAPILAN HESAPLARA BLOKE KOYULDU

Banka yetkilileri Ramazan Kenan A. ve havale yaptığı 12 hesaba bloke koydurdu. Gözaltına alınan Ramazan Kenan A., işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. İki ayrı suçtan kaydı olan şüphelinin ifadesinde kimseye bir şey yapma niyetinde olmadığını, karton işi yaptığını ve borçlandığını söylediği öğrenildi.

KAMERALARA YANSIDI

Bankanın kameralarına yansıyan görüntülerde ise iş adamı Ramazan Kenan A.'nın bankaya girdiği, bir süre sonra banka müdürünün odasına girdiği görülüyor. Daha sonra güvenlik görevlisinin banka müdürünün odasına yöneldiği görülüyor.

Banka Müdürünün Başına Silah Dayayan İş Adamı 3 Milyon TL Havale Yaptırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Banka Müdürünün Başına Silah Dayayan İş Adamı 3 Milyon TL Havale Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor
    14:27 Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor

    Çorum Belediyesi, Meydan Sosyal Tesisinde kurulan Gri Su Tekrar Kullanım Modülü ile su tüketimini yarı yarıya azaltmayı hedefliyor. Lavabo ve banyoda kullanılan atık su, filtre ve mor ışık teknolojisiyle tuvalet temizliğinde kullanılmak üzere arıtılıyor. Deneme sürecinin başarılı olması halinde, 8 sosyal tesise daha bu sistem uygulanacak. Gri su teknolojisiyle su tasarrufu sağlanmasının yanı sıra, AR-GE çalışmalarıyla farklı alanlarda da bu teknolojinin kullanılması planlanıyor.

  • Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı
    14:25 Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı

    Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi kapsamında Samsun'da ilkokul 3. sınıf öğrencileri arasından geleceğin spor şampiyonları belirleniyor. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan taramalar sonucunda başarılı olan öğrenciler, spor branşlarına yönlendirilecek. Program kapsamında 19 bin 583 çocuk taramadan geçirilecek.

  • Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı
    14:25 Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı

    Yalova RoRo Limanı'nda cezaevi firarisinin 8 bin Avro karşılığında personel giriş kartını kullanıp gemiyle yurt dışına kaçmasını sağlayan ikisi işçi 4 kişi tutuklandı. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firarinin limandan çıktığını tespit etti ve yapılan araştırmada, firariyi yurt dışına çıkaran kişilerin Bingöl'den getirilen insan ticareti organizatörü F.K. ve E.T. olduğu belirlendi. Ayrıca, limanda çalışan M.A. ve R.İ. isimli işçilerin giriş kartlarını kullanarak firarinin kaçmasına yardım ettikleri ortaya çıktı. 4 zanlı, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

  • AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi
    14:25 AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi

    AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirerek, reklam panoları ve duvar giydirmeleri için yapılan harcamaların kaynağını sorguladı. Aydın, Ataç'a malvarlığını açıklamasını talep etti ve belediye bütçesinin şeffaflıkla kullanılmasını istedi.

  • Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek
    14:24 Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek

    Pinokyo Müzikal Masalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek etkinlikte, Pinokyo'nun hayallerinin peşinde koşarken yaşadığı maceralar, sevinçler ve zorluklar seyircilerin beğenisine sunulacak. Etkinlik, dürüstlük, sadakat ve gerçek benliği bulma arayışı gibi evrensel temaları vurgulayarak izleyicilere hem eğlenceli hem düşündürücü bir deneyim yaşatacak.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü
    14:22 Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü

    Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.


Advertisement