Bankacıya Bylock'tan 6 Yıl 10 Ay 15 Gün Hapis - Son Dakika
3.Sayfa

Bankacıya Bylock'tan 6 Yıl 10 Ay 15 Gün Hapis

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında tutuklanan bir bankacı yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

15.09.2017 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında tutuklanan bir bankacı yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir yıl önce tutuklanan banka çalışanı Fahrettin Ö. ile tutuksuz olan kardeşi Mustafa Ü.Ö.'nün yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, Fahrettin Ö. ile eşinin örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları açıklandı. Kendini savunan Fahrettin Ö., "Ben Bylock kullanmadım. ByLock adını 15 Temmuz'dan sonra öğrendim. Ağabeyim Aslan yurt dışında yaşıyor. Benim adıma o kullanmış olabilir. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kurban Bayramı'nda Havza ilçesinde babam ve kardeşim silahlı saldırıya uğradı. Babam öldü, kardeşim Mustafa Ü.Ö. ise yaralandı. Kardeşim şu an hastanede ve aileme bakacak erkek kalmadı" dedi.

Mahkeme başkanının "Eşinin telefonunda da ByLock var" sözü üzerine Fahrettin Ö. eşindeki ByLock'u da ağabeyinin yüklemiş olabileceğini iddia etti. Mahkeme heyeti Mustafa Ü.A.'nın beratine karar verirken, Fahrettin Ö.'yü "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk halinin devamına hükmetti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bankacıya Bylock'tan 6 Yıl 10 Ay 15 Gün Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile böyle kurtarıldı
    20:05 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile böyle kurtarıldı

    Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Şehit Nusret İmam Hatip Ortaokulu'nda bir erkek öğrencinin boğazına cisim kaçtı. Okul müdürü Mehmet Macar, öğrencinin nefes alamadığını fark ederek heimlich manevrasıyla cismi çıkararak çocuğun nefes almasını sağladı. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler
    20:01 İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Tokat ve komşu il Yozgat'ta ufak çaplı yıkıma neden oldu. Büyük paniğe neden olan depremden ilk görüntüler geldi. Görüntülerde bölge halkının büyük korku yaşadığı ve bazı binaların hasar aldığı kameraya yansıdı.


Advertisement