Banu Alkan, hayatına girebilecek erkekte aradığı özellikleri sıraladı: Yakışıklı, temiz ve mis kokulu - Son Dakika
Magazin

Banu Alkan, hayatına girebilecek erkekte aradığı özellikleri sıraladı: Yakışıklı, temiz ve mis kokulu

Estetik hakkında bilgi almak için bir kliniğe giden Banu Alkan, sohbet ettiği muhabirlere hayatında birinin olmadığını söyledi. Hayatına girebilecek kişiyi anlatan Alkan, "Yakışıklı, temiz bir insan ve mis kokulu olmalı" dedi.

20.01.2020 10:20  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afrodit Banu Alkan, son zamanların estetik modası ''Temporel ip askı yüz germe tedavisi' 'hakkında bilgi almak için Kadıköy'deki bir merkeze gitti. Kendisini bekleyen gazetecilerle sohbet eden Alkan, Bülent Ersoy'u kızdıracak bir çıkışta bulundu ve hayatına girebilecek adaylarda beklediği özellikleri sıraladı.

"BÜLENT ERSOY'A ISTAKOZ YEMEYİ BEN ÖĞRETTİM"

Banu Alkan'a, yılbaşında kulisine İspanya'dan ıstakoz isteyen Bülent Ersoy soruldu. Alkan "Bülent Ersoy ıstakozu benden öğrendi. Vietnam'da nasıl ıstakoz yenileceğini ona ben gösterdim. Ben kulise salmon (somon), eski bir mikrofon ve de sadece su istiyorum. Ben masrafsızım" dedi.

GÜZELLİK SIRLARINI ANLATTI

Dr. Yalçın Gürsoy ve Okan Ökmen'den temporal ip askı yüz germe tedavisi hakkında bilgi alan Banu Alkan " Türkiye'deki tek estetiksiz ünlü kadınım, 32 dişim bile bana ait" dedi ve güzellik sırlarını şu şekilde anlattı: "Benim güzellik sırlarım; önce çok iyi uyku, oksijeni yüksek ortam, iyi beslenmek, stresten kaçmak ve son olarak gül kokulu sabunla çenemden yukarı doğru ovarak banyo yapmak..."

Banu Alkan, hayatına girebilecek erkekte aradığı özellikleri sıraladı: Yakışıklı, temiz ve mis kokulu

"TOKAT YİYE YİYE BÜYÜYECEKLER"

Projelerini de anlatan Banu Alkan "Yaşarken hayatımın filmini çekeceğim, yönetmen de ben olacağım. 42 tane film çektim ama bugün oynayanlar reklamlardan daha çok kazanıyorlar. Bana devamlı dizi teklifi geliyor ama ben gençliğimi yaşayamadım diye şimdi çok seçiciyim. Sosyal medya fenomenleri çok kısa zamanda para kazanıyorlar ama şöhreti kaldıramıyorlar, şımarıklıklarını kabul edemem. Onlar da tokat yiye yiye büyüyecekler" dedi.

"YAKIŞIKLI, TEMİZ BİR İNSAN VE MİS KOKULU"

Gazeteciler Banu Alkan, Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu çiftinin yeniden evlenecekleri konusunu anlattı. Alkan "Birbirlerine çok yakışıyorlar tekrar evlenmelerini isterim. Benim hayatımda kimse yok aşk nothing, hayatıma girecek kişinin yakışıklı ve temiz bir insan olması gerek mis kokulu ve hijyen içinde olması gerek" yorumunu yaptı.

Banu Alkan, hayatına girebilecek erkekte aradığı özellikleri sıraladı: Yakışıklı, temiz ve mis kokulu
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Banu Alkan, hayatına girebilecek erkekte aradığı özellikleri sıraladı: Yakışıklı, temiz ve mis kokulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • krm: bu kadın ya kör yada baktıgı aynada başkasını görüyor 15 0 Yanıtla
  • naco: teyzecim ne erkegi artik yaa dunya bitti 7 1 Yanıtla bab dyu: yawww canı ceki ha 1 1
  • 4136 : Sana beyin alacam 7 0 Yanıtla alkancılardan: al canım 1 0
  • sances : beni tarif etti :) 7 0 Yanıtla
  • Eda: Hayatina girecekmi bu yasta hayatmi kalmis sende 6 0 Yanıtla engin: sorma hani şöyle 30 yıl önce falan olsa degerdi de şimidi fos olmuş 5 2
  • Engin: Afroditlik kalmamış yaaaaa.Tühhh 4 0 Yanıtla
  • Çekiç : Sen hiç aynaya bakmıyon mu seni kim napsın safra 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement