Banvit Başantrenörü Filipovski Şansımız Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Banvit Başantrenörü Filipovski Şansımız Devam Ediyor

Banvit Başantrenörü Filipovski Şansımız devam ediyorErdem ÖZCAN-Tufan DALGIÇ BANDIRMA(Balıkesir) (DHA)Banvit'in evinde oynadığı MHP Riesen Ludwingsburg FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasını 87-92 skor ile kaybetmesinin ardından, başantrenörler maçı değerlendirdi.

21.03.2017 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banvit Başantrenörü Filipovski Şansımız devam ediyor

Erdem ÖZCAN-Tufan DALGIÇ BANDIRMA(Balıkesir) (DHA)

Banvit'in evinde oynadığı MHP Riesen Ludwingsburg FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasını 87-92 skor ile kaybetmesinin ardından, başantrenörler maçı değerlendirdi.

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, rakip takımı galibiyetinden dolayı tebrik ederek, Biz maça yumuşak başladık, onlar özellikle fiziksel olarak maçı domine ettiler. Dışarıdan şutlarla inanılmaz yüzde yakaladılar. Ben, Final Four'a kalma ihtimalimizin devam ettiğine inanıyorum. Öncelikle ligde oynayacağımız Gaziantep maçına, sonrasında da Ludwingsburg'daki maça odaklanıp, oradan bize Final Four'u getirecek bir sonuç almaya çalışacağız dedi.

PATCİRK SEYİRCİ MÜTHİŞTİ

MHP Riesen Ludwingsburg Başantrenörü John Patrick, salondaki atmosferden son derece etkilendiğini belirtti. Patrick, 40 yılın üzerinde basketbol sahalarındayım bu kadar etkili bir seyirci ve yüksek sesli kalabalık görmedim. Tebrik ediyorum. Bir serinin ilk yarısını oynadık. Birçok şeyi doğru yaptık. Bazı hatalarımızda vardı. Özellikle yüzdesi olarak belki başarılıydık. Önemli bir oyuncumuzun eksikliğine rağmen burada ortaya koyduğumuz oyundan son derece memnunum oyuncularımı tebrik ediyorum. Tabii ki dediğim gibi hiçbir şey bitmedi. Kendi evimizde kazanıp Final Four'da yer almak istiyoruz diye konuştu.

Banvit Başantrenörü Filipovski Şansımız Devam Ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banvit Başantrenörü Filipovski Şansımız Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement