Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti - Son Dakika
Güncel

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

İzmir'de patronu tarafından sokak ortasında dövülerek öldürülen gencin ölmeden dakikalar önce katil zanlısına "Ben senin için ölürüm abi" dediği ortaya çıktı. Gözü dönmüş bar işletmecisi bu sözlere "Öl o zaman" yanıtını verip korkunç cinayeti işledi.

08.04.2019 15:25  Güncelleme: 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Alsancak'ta işlenen vahşi cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Cinayet kurbanı 29 yaşındaki Mustafa Demir'in, kendisini tekme tokat ve demir çubukla öldüren patronu olan bar işletmecisi Hasan Yücel'e, ölmeden dakikalar önce, "Ben senin için ölürüm abi" dediği ortaya çıktı.

GARSON VE KORUMALIĞINI YAPAN GENÇ İLE ALKOL ALMAYA BAŞLADI

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Konak ilçesine bağlı Alsancak semtindeki Bornova Sokağı'nda işlenen vahşi cinayet, 5 Nisan Cuma gecesi saat 02.00'da bir bar önünde yaşandı. Ruhsat sorunlarından dolayı aylardır mühürlü olan barın işletmeciliğini yapan Hasan Yücel, iddiaya göre mekanında garson olarak çalışan ve aynı zamanda korumalığını yapan Mustafa Demir'i de yanında götürerek arkadaşları ile birlikte alkol almaya başladı.

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

"ÖL O ZAMAN DİYEREK DÖVMEYE BAŞLADI"

Mustafa Demir bir yandan alkol alıp, bir yandan da cep telefonuna gelen aramaları yanıtlarken, patronu Yücel aşırı derece aldıkları alkolün de etkisi ile bir anda sinirlendi. Yücel, "Kapat artık şu telefonu. Sen ne biçim korumasın? Bir kere sen benimle aynı masada niye içiyorsun? Senin beni koruman gerekmiyor mu?" diyerek tepki gösterdi. Aralarında ağabey kardeş ilişkisi olduğu öğrenilen Demir iddiaya göre "Abi gözünü seveyim bak. Böyle konuşma. Ben senin için ölürüm" yanıtını verdi. Hasan Yücel de bunun üzerine "Öl o zaman lan" diyerek Mustafa Demir'i tekme tokat dövmeye başladı.

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

KANLAR İÇİNDE KALDI

Mekanda başlayan tartışma kavgaya dönüşerek sokağa taştı. Kavga sırasında Yücel'in demir çubuk kullandığı iddia edildi. Arbede sırasında düşen ve başını kaldırım taşına çarptığı öne sürülen Demir yerde kanlar içinde kalırken, patronu Yücel talihsiz gence yerde birkaç tekme daha attı.

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

KATİL ZANLISI HER YERDE ARANIYOR

Çevredekiler, bilincini kaybeden ve yerde kanlar içinde yatan Demir için olay yerine ambulans çağırırken, talihsiz gencin hareketsiz halde yattığını fark eden Yücel paniğe kapılarak olay yerinden kaçtı. Demir'in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, Yücel'in yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti

Son Dakika Güncel Bar İşletmecisinin Döverek Öldürdüğü Gencin Cinayetten Önce Söylediği Sözler Tüyler Ürpertti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Scania: Alkol bu yüzden haram işte tabii ki dinine kalbiyle inananlara 43 1 Yanıtla
  • Hak: Tırtlar vadisi özentileri, filmi gerçek hayat sanıyorlar. 35 0 Yanıtla
  • Mustafa: Izmir olağan bir gün sasirdikmi kesinlikle HAYIR. 13 9 Yanıtla
  • Avni: İkiside bitik bunlardan da barlardan da uzak durun 21 0 Yanıtla
  • ....: Ölen gencin daha çok korunmaya ihtiyacı varmış.yazık oldu gençliğine.ama şunu da bilyorum ki,eden bulur belasını... 20 0 Yanıtla
  • snopylee: mafya bozunutusu bırde koruması cebınde yırmı lıra yoktur sıgarayı otlanıyordur ama sorsanmafya delıkanlı ya sımdı cezaevınde omrunu curut bıtır geber 18 0 Yanıtla
  • Said: Alkol her türlü sorunun kaynağı izmir olmasi da beni sasirtmadi 6 12 Yanıtla Mustafa: Said sen al şu misketleri az ötede oyna. Karışma yetişkinlerin muhabbetine. 4 4
  • Mehmet: Öldüren şahsın özel odasında duvarda tahmin edilen kişinin resmi ve Osmanlı tuğrası var. Yani AKP'li olması içki içmemesine engel değil. Merak eden Google dan baksın. Ölen genç hiç uğruna ölmüş. Geride kalanlara Allah sabır versin. 9 8 Yanıtla Mahir: Ilk önce diyim akp li degilim memleket öyle bir hale gelmiş ki bunda bile siyaset yapa biliyoruz siyasi gurus o kadar kutuplaşmış 5 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement