Barajda cesedi bulunan kadının 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor - Son Dakika
3.Sayfa

Barajda cesedi bulunan kadının 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor

Karabük'ün Yenice ilçesinde bulunan Hidroelektrik Santrali barajında kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu. Cesedin 1 yıllık olduğu tahmin edilirken; çürümeye yüz tuttuğu gözlemlendi.

16.09.2019 14:40  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Yenice ilçesinde bulunan Hidroelektrik Santrali barajında çalışma yapan işçiler kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu. Çürümeye yüz tutmuş cesedin 1 yıllık olduğu tahmin ediliyor.

OLAY HES BARAJINDA MEYDANA GELDİ

Olay ilçeye bağlı Yeşilköy Karakavuz mahallesinde bulunan HES Barajında meydana geldi. Barajda çalışma yapan işçiler su yüzeyinde çürümeye yüz tutmuş sırtı dönük cesetle karşılaşınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler çevrede güvenlik önlemleri alındı.

Barajda cesedi bulunan kadının 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor

CESEDİN 1 YILLIK OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

İsmi henüz belirlenemeyen ve kadın olduğu tahmin edilen çürümeye yüz tutmuş cesedin 1 yıllık olduğu tahmin ediliyor.

Barajda cesedi bulunan kadının 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor

CESET ADLİ TIP'A GÖNDERİLECEK

Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından ceset olay yerine çağrılan AFAD ekiplerinin çalışmaları ile çıkarılarak kimlik tespiti için adli tıp kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Barajda cesedi bulunan kadının 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Barajda cesedi bulunan kadının 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • tugba: herseyın sorumlusu erkekler farkında mısınız ???? bu ulkeye en buyuk kötulugu erkekler yapıyor.tecavuz eden erkek hırsızlık yapan erkek cinayet işleyen erkek cocuk kacıran erkek şu erkek cocuk dogurup düzgün yetiştir miyorsunuz cefasını baskası cekıyor .erkek cocuklarına unıversıte zorunlu olsun erkekler ıcın okullarda rehabılıtasyon etkınlıklerı yapılsın.anneler babalar bır evlat kötu ıse bunun sorumlusu sızsınız agac yasken egılır.dogurup sokaga atmayın.ınsanı degerlerı ögretın. 8 4 Yanıtla Tugbanin kocasi : Karicigim birseyi atladin ates olmayan yerden duman cikmaz..onca seyi soylemisken erkegi tahrik eden kadinida bu listeye ekle haksizlik yapma hee unutmadan seytanlikta ustunuze yok.. 6 6 38000: Şu anda hayattaysan ve nefes alabiliyorsan bu önce rabbimin sonra bir erkeğin sayesinde. Nasıl mi? Hz muhammed sav) cahiliye döneminde diri diri gömülen kız çocuklarının da yaşama hakkının olduğunu ve bu durumu da yasakladığı için. 1 0
  • y: yazik kim bilir kimler yapti 10 0 Yanıtla
  • Duygu: Biz bu suyu içeceğiz dimi 4 2 Yanıtla Duygu : Sen normal barajların içinde neler var bir görsen asla su içmezsin:) benim arkadaş arıtma tesisinde çalışıyor bir anlattiklarini duysanız hazır sudan başka birşey icmezsiniz 0 3 ömer efe : o su sadece elektrik uretmek amaciyla kullaniliyo baraj dedigi irmak suyu cesetli su icmeyeceksin cesetli elektirik kullanacaksin 2 1 Fath : Evet ceset suyu içeceksin sıkıntı varmıki 1 1 tugba: ırmaktan gelen su ıcme suyu barajı degıl 2 0 Esra: Senin miden herşeyi kaldirir. 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement