Baran'dan Birlik Mesajı - Son Dakika
Güncel

Baran'dan Birlik Mesajı

Baran\'dan Birlik Mesajı

Körfez Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis üyesi Adayları, Meclis üyesi Aday Adayları düzenlenen programda birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

21.02.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Ak Parti Kadın Kolları ve Teşkilat mensupları düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

Körfez Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis üyesi Adayları, Meclis üyesi Aday Adayları düzenlenen programda birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran'a Teşkilattan ve Meclis üyesi aday adaylarından tam destek vardı. Listeye giremeyen meclis üyeleri, biz dava erleriyiz davamızın bir lideri var oda Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başbakanımızın izinde giden bir Adayımız var hiçbir şekilde küsmeden darılmadan Adayımızın arkasında durarak 30 Martta seçimden zaferle ayrılacağız şeklinde demeçler verdiler.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem açılış konuşmasında, "Körfezi 10 yıl önce alıp ve yaşanılabilen bir yere çeviren Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu hizmetler ortada, bugün burada kahvaltı ve toplantı yaptığımız mekan belediyemizin bir hizmetidir. Bu bir bayrak yarışıdır, Körfez'de 10 yıl önce aldığımız bu bayrağı şimdi inşallah Körfez Belediye Başkan Adayımız İsmail Baran beyle devam ettireceğiz. Daha önce belirttiğim gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu bir yerel seçim havasından çıkmıştır, bu seçim mazlumların sesinin çıkacağı bir seçimdir bu seçim bütün insanlığın kurtuluşu olacak seçimdir, onun bilincindeyiz Adayımız ve Teşkilat mensuplarıyla birlikte çalışıyoruz ve Körfez'de 30 Martta kadar girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan yaptığı konuşmasında, "Bu güzel programı yapan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat Mensuplarına teşekkür ediyorum. Burada gördüğüm birlik ve beraberliğin hiç bozulmadan devam edeceğine sonsuz inanıyorum. İlçe başkanımızın yaptığı konuşmada bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyledi, evet bende 21 Ocakta adayımız açıklandığı zaman partime ve dünya lideri başbakanımıza hiçbir kırgınlık olmadan seçim çalışmalarına başladım. Adayımızın her zaman arkasındayız. Yapılacak olan seçim şimdiden bütün insanlık alemine hayırlar getirmesi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

BARAN'DAN PEHLİVAN'A TEŞEKKÜR

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ise "Toplantımıza geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada gördüğüm tablo birlik ve beraberliğin göstergesidir. Rabbim bu birliğimizi daim kılar inşallah. Ben öncelikle 10 yıldır boynumuzu eğdirmeyen başkanımız Yunus Pehlivan'a sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçtik, birbirinden değerli meclis üyesi aday adayları olan arkadaşlarımıza gösterdikleri olgun duruşlarından dolayı onları kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz her zaman devam edecektir. Siyaset uzun soluklu bir maratondur sizler bizim baş tacımızsınız" şeklinde konuştu.

FATİH MAHALLESİ "BARAN" DEDİ

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, İlçe Başkanı Osman Badem ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında fatih mahallesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Her gün bir mahalleyi ziyaret eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları çalışmalarına durmadan devam ediyor. Halkın içinden biri olduğunu her zaman belli eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran fatih mahallesi esnafından ve halkından tam destek aldı. Girdiği her dükkanda sıcak karşılanan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran bize gösterdiğiniz bu ilgi ve sevgi bilin ki karşılıklıdır. Sizler bizim baş tacımızsınız, sizlerle birlikte bu yola çıktık ve ben inanıyorum ki birlikte el ele vererek Körfez'i daha da güzelleştireceğiz. Sizlerin sorunları ve dertleri bizim sorunlarımız ve dertlerimizdir. Millete hizmet için varız hiçbir şekilde geri adım atmadan her türlü sorunları birlikte iç içe olarak çözeceğiz dedi. Mahalle sakinleri Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran'a camlara ve balkonlara çıkarak desteklerini ve arkasında olduklarını gösterdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baran'dan Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement