Baran ve Teşkilat Mensupları Ayak Basılmadık Yer Bırakmıyor - Son Dakika
Güncel

Baran ve Teşkilat Mensupları Ayak Basılmadık Yer Bırakmıyor

Baran ve Teşkilat Mensupları Ayak Basılmadık Yer Bırakmıyor

İsmail Baran, Osman Badem, Şaban Aydın, Kadir Alçık ve Belediye meclis üyeleri SKM programları kapsamında Mimarsinan Mahallesinde çalışmalarına devam etti.

08.02.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Teşkilat Başkanı Şaban Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Belediye meclis üyeleri SKM programları kapsamında Mimarsinan Mahallesinde çalışmalarına devam etti.

Dün Hereke'yi fetheden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları bugünde Mimarsinan mahallesinde ayak basılmadık yer bırakmadı. Kalabalık bir ekiple başlayan program esnaf ziyaretleriyle devam etti. Teşkilatı' da arkasına alan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran"Ben Körfez'de ve hiçbir siyasi parti'de bu birlik ve beraberliği göremiyorum. Allah'ın izniyle bu ekibin başaramayacağı hiç bir şey yok. Rabbim bizi çıkarttığı bu yolda utandırmasın" şeklinde açıklamalarda bulundu. Mimarsinan mahallesinde girilmedik esnaf bırakmayan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran daha sonra Cuma namazını kılmak üzere mimarsinan camiine gitti. Namaz çıkışı yoğun bir ilgiyle karşılaşan Baran Camii cemaati ve Teşkilat mensuplarıyla birlikte mimarsinan mahallesinde bir açılış gerçekleştirdi.

Yeni hizmete giren Mertay gıda'nın sahipleri Mehmet Aydoğar, Kadir Aydoğar, Ramazan Aydoğar Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Teşkilat Başkanı Şaban Aydınla birlikte kurdeleyi kestiler. Açılışta konuşma yapan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran açılan bu güzel yerin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi. Açılıştan sonra yeri gezen Baran ve Teşkilat mensupları bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere oradan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baran ve Teşkilat Mensupları Ayak Basılmadık Yer Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement