Barbaros Şansal'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Barbaros Şansal'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı

Türkiye hakkında hakaret söylemleriyle daha önce 6 ay ceza alan Barbaros Şansal, içki şişesinin fotoğrafını paylaşarak Ramazan ayına gönderme yaptı.

13.05.2019 16:08  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Türk halkı ve Müslümanlık üzerinden yaptığı kışkırtıcı açıklamalarda nedeniyle şiddet gören Barbaros Şansal, Belçika'da Ramazan ayıyla dalga geçti.

SKANDAL ÇEKEN RAMAZAN PAYLAŞIMI

Her defasında Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine hakaret eden Barbaros Şansal, Twitter hesabından Ramazan ayıyla alakalı yaptığı skandal paylaşımla gündeme geldi. Şansal, Twitter hesabından paylaştığı alkol masası görselini "Belçika Brüksel için: Okundu" notuyla paylaşarak, Ramazan'la ve Müslümanlarla dalga geçti.

Barbaros Şansal'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Sosyal medya kullanıcılarından Şansal'ın paylaşımına tepkiler çığ gibi büyürken Şansal'ın takipçileri de paylaşımın yorum kısmından alay etmeyi sürdürdü.

Barbaros Şansal'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı
Barbaros Şansal\'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı

Son Dakika Güncel Barbaros Şansal'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (235)

  • İstanbul: Tipik bir CHP li..ne beklenir 20 16 Yanıtla Mert: Ağzına sağlık.. 10 11
  • Veli: Size ne adamdan? Sizinle ayni inancta olmak zorunda mi? Bakin isinize. 7 25 Yanıtla Vitaminsiz: Ulan katıksız beyinden yoksun insan adam istiyorsa taşa tapsın umrumuzda deil sözkonusu saygısızlık! Konumuz bizim dinimize olan saygısızlık ! 16 3 hayalet: kes lan düdük kimse ona müslüman olsun demiyor zaten saygı duysun diyor 16 3 Tabiki: Değil, de gönderme benim inancım üzerinden benim inancımla dalga geçerek olursa Veli Deli olur, tersten okuturlar 11 3 YOSUN: Kimse onu müslüman olmaya zorlamiyor ki...Ama SAYGI Göstermek ZORUNDA !!!! 8 2 doğu: Neye inanıyorsa inansın beni ilgilendirmez. İnançsızlığı ona hakaret etme hakkı tanımaz. 5 3
  • Bünyamin D.: Vallahi ölüm var, Billahi ölümden sonrası var. Şükür ki ölüm var. İyi ki cehennem var. 27 4 Yanıtla
  • ÇOK İLERİ ZEKALI: BÖYLE HABERLER MÜSLÜMAN İNSANIN İMANINI DAHA FAZLA GÜÇLENDİRİYOR KÖTÜLER OLMAZSA İYİLERİN KIYMETİ OLMAZ DAHA DOĞRUSU SENARYO OLMAZ FİLM OLMAZ 23 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi
    14:05 Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi

    Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan'ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın stratejik konumu, büyük pazarlara erişim kolaylığı, yatırım teşvikleri, doğal rezervleri ve Astana Uluslararası Finans Merkezi hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşme sonunda Başkonsolos Kanafeyev, MÜSİAD Antalya yönetimini Kazakistan'a davet etti.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi
    14:04 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, emeklilere yönelik açıklamalarda bulunarak, Pamukkale Belediyesi'nin emeklilere sosyal ve ekonomik destekler sağlayacağını belirtti.

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.


Advertisement