Barça Acımadı, Suarez ve Neymar Tarih Yazdı - Son Dakika
Spor

Barça Acımadı, Suarez ve Neymar Tarih Yazdı

Barça Acımadı, Suarez ve Neymar Tarih Yazdı

İspanya Ligi'nde Barcelona, Granada'yı deplasmanda 4-1 yendi, şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

03.04.2017 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lionel Messi'nin cezası nedeniyle oynamadığı maçta Barça adına bir gol bir de asist yapan Luis Suarez, 5 büyük ligde her iki istatistikte çift hanelere ulaşan ilk oyuncu oldu. Neymar ise kulüp adına resmi maçlardaki 100. golünü kaydetti.

İspanya Ligi'nde şampiyonluk adaylarından Barcelona, Granada'ya konuk oldu. Real Madrid'in Alaves'i 3-0 yendiği haftada mutlak galip gelmesi gereken Katalan devi karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Messi'nin cezası nedeniyle oynamadığı maçın 44. dakikasında Luis Suarez, harika bir aşırtma vuruşla Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken, 50'de Jeremie Boga skoru eşitledi.

64'te Luis Suarez'in harika asistini ceza sahası içinde ağlarla buluşturan Alcacer, Barcelona'yı bir kez daha öne geçirdi. Alcacer, son 4 maçta 3. golünü attı.

Ev sahibi ekipte Uche, önce 79 ardından 82. dakikalarda sarı kartla oyun dışı kalırken, 83'te Ivan Rakitic'in golü geldi. Hırvat oyuncu cezasahası sağ içinden yerden vurdu, defansa da çarpan top 3. kez Granada ağlarıyla buluştu.

Maçta bir çok gol fırsatından yararlanamayan Neymar, 90+1'de kaydettiği golle karşılaşmanın skorunu ilan etti Granada: 1 - Barcelona: 4.

Maçı 1 gol 1 de asistle tamamlayan Luis Suarez, 5 büyük ligde gol ve asistlerde çift haneli rakamlara ulaşan ilk futbolcu oldu. Uruguaylı, bu sezon 23 gol kaydederken, 10 da asist yaptı.

Barcelona'nın 4. golünü atan Neymar ise kulüp formasıyla 100. golünü attı. Brezilyalı, bu gollerin 70'inci sağ, 24'ünü sol ayağıyla 6'sını da kafayla kaydetti.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Barça Acımadı, Suarez ve Neymar Tarih Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement