Barcelona'da Arda Turan Heyecanı - Son Dakika
Spor

Barcelona'da Arda Turan Heyecanı

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın Arda Turan'ı transfer etmesi, kulüpte heyecanla karşılandı.

07.07.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın Arda Turan'ı transfer etmesi, kulüpte heyecanla karşılandı.

Barcelonalı futbolcu Pedro Rodriguez, Tenerife kentinde katıldığı bir yaz okulunun açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arda çok kaliteli bir futbolcu. Bunu Atletico Madrid'de gösterdi. Eminim ki Barcelona'da da takıma çok katkısı olacak" dedi.

Barcelona'nın eski başkanlarından ve 18 Temmuz'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde yeniden adaylığını koyan Joan Laporta ise İspanyol basınına milli futbolcunun transferine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Seçimleri kazanırsak futbol direktörlüğüne gelecek Eric Abidal ve Luis Enrique ile transfere ilişkin konuşacak ve karar vereceğiz. Ama açık olan bir şey var ki, Arda büyük bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo da Türk oyuncudan övgüyle bahsederek, "Arda'nın arzusu ayrılmak ve Barça gibi büyük bir kulüpte oynamaktı. Atletico ona müteşekkir ama o da Atletico'ya müteşekkir olmalı. Barça harika bir futbolcu, iyi bir takım arkadaşı ve mükemmel bir insan aldı. Arda çok teklif aldı ama Barça'da oynamak istiyordu" değerlendirmesinde bulundu.

Arda'nın Barcelona ile imzaladığı sözleşmede yer alan, yeni kulüp başkanının istemesi halinde Atletico Madrid'e geri satabileceği maddesini de değerlendiren Cerezo, milli futbolcuya kapılarının açık olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Barcelona'da Arda Turan Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement