Barcelona'da Aykut Kocaman Krizi Çıktı! Messi Telefonlara Bakmıyor - Son Dakika
Spor

Barcelona'da Aykut Kocaman Krizi Çıktı! Messi Telefonlara Bakmıyor

Barcelona'da herkesin sözleşme uzatmasını beklediği Lionel Messi, başkanın telefonlarını açmıyor. Bu durum, akıllara Aykut Kocaman'ı getirdi.

24.11.2017 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'da yönetimin, sorun olmadığı yönünde yaptığı açıklamalarına karşın yılan hikayesine dönen Lionel Messi'nin sözleşme konusu hakkında yeni bir iddia daha geldi.

İspanya basınında yer alan habere göre; Lionel Messi, Barcelona yöneticilerinin ve başkan Bartomeu'nun telefonlarına yanıt vermiyor. Haberde; Josep Maria Bartomeu'nun Lionel Messi ile görüşmek istediği ancak Arjantinli yıldızın bu isteğini geri çevirdiği belirtildi.

AYKUT KOCAMAN DA "BIRAKIYORUM" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da 11. haftadaki Osmanlıspor beraberliği sonrası 'gereğini yapacağım' diyerek istifa sinyali vermiş. Daha sonra 2 gün boyunca Sarı-Lacivertli yöneticilerin telefonunu açmadığı ortaya çıkmıştı.

"SORUN YOK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Barcelona CEO'su Oscar Grau, "Messi'nin sözleşmesi ile ilgili hiçbir sorun yok. O zaten Haziran'da 4 yıllık bir sözleşme yaptı. Ancak biz ona ömür boyu sürecek bir sözleşme imzalatmak istiyoruz. Messi'nin futbol hayatı bitince de onu burada tutmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

(Sporx)

Barcelona\'da Aykut Kocaman Krizi Çıktı! Messi Telefonlara Bakmıyor

Son Dakika Spor Barcelona'da Aykut Kocaman Krizi Çıktı! Messi Telefonlara Bakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yalannnnn: lan bu nasıl bi haber duyanda sanki aykut barcelona da görev yapıyor sanacak bu nasıl bir benzetme haberciler zıvanada çıktı iyice 17 0 Yanıtla
  • mehmet: ne alaka 16 0 Yanıtla
  • hıhı.........: ya arkadaşlar şu aykut kocaman size birşeylermi yaptı azınızdan düşmüyor bu aykut kocaman barselonada messi bizi niye ilgilendiriyor sonra messi kim aykut kocaman kim başkasının poroblemini aykut kocamana yüklüyorsunuz aykut kocaman kadar kafanıza taş düşsün... 6 7 Yanıtla

Advertisement