Barcelona'dan Brezilyalı Futbolculara 543 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Barcelona'dan Brezilyalı Futbolculara 543 Milyon Euro

Barcelona\'dan Brezilyalı Futbolculara 543 Milyon Euro

Barcelona’nın 25 yıllık Brezilya serveti gözleri kamaştırdı. Katalan kulübü, 1993 yılından bu yana Brezilyalı yıldızlara 543 milyon euro harcadı.

28.07.2018 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler
Dünyaca ünlü Barcelona Kulübü, Brezilya'ya adeta bir servet harcadı. Yeni sezon öncesi Arthur ve Malcom gibi Sambacıları kadrosuna katan Barça'nın Güney Amerika ülkesine yaptığı yatırım dikkat çekti.
Marca Gazetesi tarafından hazırlanan analizde Barcelona'nın 1993 yılında Romario ile başlattığı Brezilya projesine şu ana kadar tam 543 milyon euro harcadığı belirtildi.
Romario ile başlayan bu süreçte Rivaldo, Ronaldo, Neymar ve Ronaldinho gibi birbirinden değerli yıldızlara forma teslim edildi. Ayrıca Dani Alves başta olmak üzere şu anda Beşiktaş'ta yer alan Adriano, Rochemback, Geovanni, Henrique, Keirrison ve Douglas gibi isimler de dikkat çekiyor.
Şu anda Barcelona'nın mevcut kadrosunda bulunan 3 Brezilya; Coutinho, Arthur ve Malcom için de 192 milyon euro harcandı. Bu transferler sayesinde son 25 senelik süreçte Brezilya'da büyük bir Barcelona etkisi başladı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Barcelona'dan Brezilyalı Futbolculara 543 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement