3,5 Yıl Önce Arda Yüzünden Olmamıştı! Şimdi İlkay Barcelona Yolunda - Son Dakika
Spor

3,5 Yıl Önce Arda Yüzünden Olmamıştı! Şimdi İlkay Barcelona Yolunda

İngiliz ekibi Manchester City forması giyen ve kulübüyle sözleşme yenilemeyen İlkay Gündoğan'ın İspanyol devi Barcelona'ya gitmek istediği belirtildi. Hatırlanacağı gibi İlkay Gündoğan'ın bundan 3,5 sene önce de adı Barcelona ile anılmış fakat Enrique'nin Arda transferi için ısrar ettiği hatta "İstifa ederim" bile dediği iddia edilmişti.

12.03.2019 11:48  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City ile sözleşme yenilemeyen ve dün 'Bir sonraki kontratım, kariyerimin sonuna kadar nerede olacağımı belirleyebilir' açıklamalarıyla İngiliz kulübünü bir hayli terleteceği belli olan İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya gitmek istediği belirtildi.

3,5 yıl önce Katalan devinin kapısından dönen ve dönemin hocası Luis Enrique'nin Arda Turan ısrarı nedeniyle Barcelona forması giyemeyen İlkay Gündoğan'ın bu sefer La Liga'da boy göstereceği öğrenilirken deneyimli teknik direktör Ernesto Valverde'nin de bu transferi çok istediği bildirildi.

3,5 Yıl Önce Arda Yüzünden Olmamıştı! Şimdi İlkay Barcelona Yolunda

MASADA İKİ TÜRK FUTBOLCU VARDI BAŞKAN İLKAY'I ENRİQUE ARDA'YI İSTEDİ

B. Dortmund'da oynadığı futbolla Avrupa devlerinin ilgisini çeken ve Barcelona'ya transfer olacakken dönemin başkanı Josep Maria Bartomeu ile Luis Enrique arasında yaşanan 'İlkay-Arda Turan' krizinin arasında kalıp Enrique'nin son olarak 'istifa ederim' sözleri karşısında 1 sezon sonra M.City'nin yolunu tutan İlkay Gündoğan'ın Barcelona'yı çok istediği ifade edilirken, 28 yaşındaki yıldızın sezon sonunu beklediği belirtildi. (Akşam)

3,5 Yıl Önce Arda Yüzünden Olmamıştı! Şimdi İlkay Barcelona Yolunda

Son Dakika Spor 3,5 Yıl Önce Arda Yüzünden Olmamıştı! Şimdi İlkay Barcelona Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • gg: Bize ne bu Almandan... 8 5 Yanıtla
  • cicilibicili dürbünlü..: arda da kendini bitirdi ya helal olsun demekki her şeyin bi sonu varrrr.. 8 0 Yanıtla
  • AÇILMAYAN ŞEMSİYE: arda şimdi darda. top oynamayıda unuttu zaten 5 1 Yanıtla maraş ali: zaten bilmiyordu ki 1 0
  • Street fighter: Arda barca ya gidecek adam değildi THY barca nın sponsoru olunca anlaşma yaptılar ödenecek parqnın içine Arda njn bonserviside eklediler paketlediler tabi o transfer deki yolsuzluk larsa çıkacakl ortaya arda ve onu destekleyen ler insan içine çıkamaz hale gelecek Evet birazda t.d değişimi yaktı başını yoksa oynuyordu 36 milyon eur etmesede ancak kişiliksizliği ve kalitesizliği yüzünden bugün kimsenin sevmediği bir adam haline geldi yazık 0 1 Yanıtla

Advertisement