Barcelona'nın Rekor Transeri Dembele Kiralanma Yolunda - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Rekor Transeri Dembele Kiralanma Yolunda

Barcelona\'nın Rekor Transeri Dembele Kiralanma Yolunda

Katalan ekibindeki kariyerinde istediği başlangıcı yapamayan Ousmane Dembele, önümüzdeki sezon başka bir kulüpte kiralık olarak forma giyebilir.

03.05.2018 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona, sezon başında bonuslarla birlikte 145 milyon euro karşılığında 'dan kadrosuna kattığı Ousmane Dembele'yi önümüzdeki sezon başka bir takıma kiralamayı düşünüyor.

İddia, Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesine ait... Gazetenin haberine göre, bu sezon art arda yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle takıma entegre olmakta zorlanan 20 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezon kiralık olarak başka bir kulüpte forma giymesi için Barcelona yönetimi çalışmalara başladı.

Haberde ayrıca Dembele'nin kiralanması muhtemel kulübe ilişkin olarak da dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. 'de bu sezonun tamamlanmasıyla birlikte sözleşmesinde öngörülen serbest kalma bedeli 200 milyon eurodan 100 milyon euroya düşecek olan ile Barcelona'nın yakından ilgilendiğini hatırlatan El Mundo Deportivo, iki kulüp arasındaki transfer görüşmelerinde Barcelona cephesinin Atletico yetkililerine Dembele'yi kiralama opsiyonunu da iletebileceklerini öne sürdü. Katalan ekibinin bu sayede Griezmann'ın bonservis bedelini biraz daha düşürmeye çalışacağı tahmin ediliyor.

'ın 222 milyon euroya 'e transfer olmasının ardından Dembele'yi kadrosuna katan Barcelona, Fransız futbolcunun bonservisi için bonuslarla birlikte ödemeyi taahhüt ettiği 145 milyon euro ile kulüp tarihinin transfer rekorunu kırmıştı. Katalan ekibi daha sonra sezon ortasında transfer ettiği için ile yaptığı 160 milyon euroluk anlaşmayla bu rekoru geliştirmişti.

Barcelona ile sezonun geride kalan bölümünde toplam 21 resmi maça çıkan Ousmane Dembele'nin sadece 2 golü bulunuyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona'nın Rekor Transeri Dembele Kiralanma Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement