Barcelona'nın Yeni Transferi Yerry Mina İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Yeni Transferi Yerry Mina İmzayı Attı

İspanya La Liga lideri Barcelona, Kolombiyalı stoper Yerry Mina'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

11.01.2018 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'dan bir transfer daha! İspanya La Liga'nın lideri Barcelona, devre arası transfer dönemine flaş bir giriş yaptı.

YERRY MİNA'YA 11.8 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Önce Philippe Coutinho'ya 160 milyon Euro ödeyerek tarihinin en pahalı transferini yapan Barcelona, şimdi de Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras forması giyen Yerry Mina'nın transferini açıkladı. Mina için 11.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Barcelona, Kolombiyalı stoper için 100 milyon euro serbest kalma maddesi koydu.

Coutinho transferinin ardından Mina transferini de bitiren Barcelona, Arda Turan, Digne ve Andre Gomes ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Barcelona'nın Yeni Transferi Yerry Mina İmzayı Attı

Barcelona\'nın Yeni Transferi Yerry Mina İmzayı Attı

Son Dakika Spor Barcelona'nın Yeni Transferi Yerry Mina İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ömer cafkur: Vayyy be kader arkadaşım rio sokaklarında azmı top oynadık beraber sen şimdi dünya devi barcelonadasın ben ise Arap emirlikleri Al Ahlideyim ikimizde çok büyük takımlardayız çok mutluyum en kısa zamanda dünya kulüpler şampiyonasında karşılaşmak için sabırsızlanıyorum ve biliyorum bir gün sende Al Ahliye geleceksin bu büyük kulüpte sende olacaksın kardeşim orda messi suarez koca kafa Arda gibi oyuncularla oynıcaksın ben ise al 4 1 Yanıtla
  • burçe: adana 1 1 Yanıtla
  • Ömer cafkur: Ben ise al mecid al maktul gibi dünyanın en iyi oyuncularıyla oynıcam yolun açık olsun KARA DUL 2 0 Yanıtla
  • Ömer car car: Yolun açık olsun KASIR DEV 2 0 Yanıtla

Advertisement