Barcelonalı Lionel Messi: Newell's İçin Oynama Hayalim Sürüyor - Son Dakika
Spor

Barcelonalı Lionel Messi: Newell's İçin Oynama Hayalim Sürüyor

Sezon sonu Barcelona ile sözleşmesi bitecek olan Messi'den ilginç bir açıklama geldi. Messi, "Çocukluğumda düşlediğim gibi, Newell's için oynama hayalim sürüyor" dedi.

08.11.2017 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi, geleceğinin ne olacağı hakkında hiçbir şey bilmediğini söyledi.

Kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu, Messi'yle yeni sözleşme konusunda anlaştığını söylese de, henüz kulüpten resmi bir açıklama gelmedi.

"NEWELL'S İÇİN OYNAMA HAYALİM SÜRÜYOR"

Arjantin'in TV kanallarından TyC Sports'a konuşan Messi ise, "Çocukluğumda düşlediğim gibi, Newell's için oynama hayalim sürüyor" diyerek kafaları daha da karıştırdı.

"Bunun ne zaman gerçekleşeceğini bilmiyorum" diyen Messi, "Dönüp Newell's için oynamayı çok isterim ancak bu seviyemi korumam gerekiyor. Çünkü küçüklüğümden beri hayalim bu'' şeklinde konuştu.

MESSİ FUTBOLA NEWELL'S DE BAŞLAMIŞTI

Futbola Newell's Old Boys altyapısında başlayan Lionel Messi, 2000 yılında tuttuğu takımdan ayrılıp Barcelona'nın akademisi La Masia'ya geçmişti.

Bu sezon La Liga'da çıktığı 11 maçta 12 gol kaydeden ve La Liga'da gol krallığı yarışında zirvede bulunan Messi, Barcelona'nın lider olmasında da en büyük pay sahibi.

Barcelonalı Lionel Messi: Newell\'s İçin Oynama Hayalim Sürüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Barcelonalı Lionel Messi: Newell's İçin Oynama Hayalim Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement