Barcelonalı Neymar, Rio de Janeiro'daki Lüks Ev İçin 8 Milyon Euro Ödedi - Son Dakika
Spor

Barcelonalı Neymar, Rio de Janeiro'daki Lüks Ev İçin 8 Milyon Euro Ödedi

Barcelona'nın Brezilyalı sambacısı Neymar Rio de Janeiro'da helikopter pisti, yüzme havuzu ve tenis kortu bulunan lüks ev için 8 milyon Euro ödedi.

29.10.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neymar, Rio de Janeiro'daki lüks ev için 8 milyon Euro (yaklaşık 28 milyon TL) ödedi. Bahçesinde helikopter pistinin bulunduğu villada, yüzme havuzu,tenis kortu, fitness salonu ve altı adet suit bulunuyor.

Rio'nun merkezine bir saat uzaklıktaki Portobello'da yer alan ve 6 bin metrekare alan üzerine kurulu evle Neymar, Flamengo takımının forveti Emerson'a komşu oldu.

ÖYLE BÖYLE KAZANMIYOR

Neymar daha önce de satın aldığı özel uçak ve yatlarla gündeme gelmişti. Oyuncunun Barça'daki yıllık ücreti yaklaşık 13 milyon euro. Forbes'e göre diğer sponsorluk ve reklam gelirleriyle bu yıllık kazancı 33 milyon euroyu buluyor.

NEYMAR'A MÜTHİŞ JET!

Barcelona'nın yıldız ismi Neymar, 9.1 milyon dolar karşısında kendisine jet aldı. Brezilya gazetesi O Globo'nun haberine göre; Neymar'ın geçtiğimiz yaz Cessna 680 modeli jet için 9.1 milyon dolar ödediği ortaya çıktı.
12 2 yolcu kapasiteli jetin menzili 3 bin 190 mil ve maksimum hızı saatte 890 kilometre.

Neymar'ın bu jeti, izin günlerinde ülkesine ve İspanya dışında gitmek için satın aldığı ifade edildi.

Neymar'ın araba garajında ise, her birinin değeri yüz binlerce dolar olan Ferrari 458, Audi Q5, Volkswagen Touareg, Volvo Xc60, Ferrari California T, Maserati MC12 ve Porsche bulunuyor.

(Goal)

Barcelonalı Neymar, Rio de Janeiro\'daki Lüks Ev İçin 8 Milyon Euro Ödedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Barcelonalı Neymar, Rio de Janeiro'daki Lüks Ev İçin 8 Milyon Euro Ödedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement