Barınma Merkezinde Ilk Iftar - Son Dakika
Güncel

Barınma Merkezinde Ilk Iftar

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, ramazan ayının ilk iftarını kaldıkları barınma merkezinde yaptı.

28.05.2017 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, ramazan ayının ilk iftarını kaldıkları barınma merkezinde yaptı.

Altınözü ilçesindeki Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi'nde kalan Suriyeliler, vatanlarından ayrı bir ramazana daha girmenin burukluğunu yaşadı. Aileler, Ataa İnsani Yardımlaşma Derneğince verilen ilk iftarda bir araya geldi.

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının İslam alemine hayırlı olmasını temenni ederek, "Bugün burada yaklaşık 8 bin 80 Suriyeli misafirimizin olduğu barınma merkezimizde ilk iftarımızı yapmanın mutluluğunu yaşadık." dedi.

Uygur, ramazan ayı boyunca barınma merkezinde çeşitli etkinlikler yapılacağını sözlerine ekledi.

Barınma Merkezinde Ilk Iftar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Barınma Merkezinde Ilk Iftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement